TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 35.032
  • Altın 2323.877
  • BIST 100 9129.19
  • Moda

Terliklere alternatif tabanlıklar ile yazı geçirin

Kış boyunca ayakların sürekli olarak kapalı olarak ayakkabılarda olması yaz gelince hemen kolaylık ve rahatlık verecek terliklere yerlerini bırakması ile oh diyoruz!
Terliklere alternatif tabanlıklar ile yazı geçirin
Sultan Gedik - Terlikler parmak arası ya da her ne şekilde olursa olsun yaz ayalarında her kıyafetin altına rahatlık sağlaması nedeniyle tercih ettiğimiz giyimler.

Ancak bu sene terlikleri dahi attıracak tabanlıklar özellikle plajlarda ve günlük hayatta kendini gösteren bir moda olarak karşımıza çıkıyor.

Ayakları tümden açıkta bırakan ve sadece taban kısmında yer alan bir materyalle hazırlanan tabanlıklar oldukça büyük bir rahatlığı da beraberinde sunuyor. Barefoot adı verilen ve farklı birçok renkle hazırlanan tabanlıklar her açıdan kolaylık sağlayacak şekilde tasarımlanmış.



Ünlü İtalyan firması Nakefit tarafından tasarımı yapılan ve sunulan tabanlıklar; sert cisimlere, suya ve ısıya dayanıklı olarak üretilmiş. Ayrıca hiçbir şekilde ayakları kaydırmıyor. Özellikle plajlarda oldukça pratik olarak tercih edilebilecek tabanlıklar ile rahat edeceksiniz.

Terliklere göre daha pratik ve rahat olan tabanlıklar terliklerin pabucunu dama atacak gibi gözüküyor. Üstelik kolay bir şekilde taşınması ve her yere görülebilmesi de büyük bir avantaj.

Terliklerde ortaya çıkabilecek kayma, parmak arasında sürtme ve daha birçok etkiyi de ortadan kaldıracak bir şekilde tercih edilebilir. Üstelik terliklerde taban kısımları sürekli olarak açıp kapanması nedeniyle çatlaklık oluşturabilmesi ile rahatsız edici bir durum yaratırken; tabanlıklar direkt olarak ayağa yapıştığı için böyle bir sorun da ortaya çıkarmıyor.



Artık pek çok kişinin favorisi olacak bu tabanlıklar ile rahatlığı ve kolaylığı yaşamak mümkün; sizce de öyle değil mi?
Yorum Yazın