TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.98
  • Altın 2324.358
  • BIST 100 9129.19
  • Moda

Tek omuzlu kıyafetler ile farkı yaşayın

Tek omuz kıyafetlerin nasıl bir fark yarattığını anlamak için giymek gerekiyor.
Tek omuzlu kıyafetler ile farkı yaşayın
Deniz Burakcan Demir - Yıllar öncesinde ben de bu tasarımlardan giymiş ve hem kendimi daha kalıcı ve etkileyici hissetmiş hem de özgünlüğümü ortaya koymuştum.

Bluzlarda salaş olarak hareketlenen tek omuz modasında dilerseniz içerisine yüzücü model body giyerek etkiyi biraz daha seksi kılabilirsiniz. Eğlenceli gece hayatı içerisinde birçok etek ve pantolon ile kombin yapma olanağı bulabileceğiniz tek omuz bluzlar; daha rahat ve farklı olmanıza bir dokunuş sağlayacaktır.



Tek omuz modası sadece bluzlar ile sınırlı değil. Birçok gece kıyafetlerinde ve elbiselerde de bu tasarımları görmek mümkün. Çiçek desenli, çizgili, tek renk elbiselerde her birinde ayrı bir hava yaratarak dikkat çekici olmayı sunuyor.

İlk 1920 yıllarında ortaya çıkan tek omuz modası günümüze farklı tasarımları ile gelerek yine yeni bir esinti oluşturmuş ve tarzını bilen kadınlara alternatif sunmuştur. Tek omuz tulumlar da bu sene moda. Üstelik omuza bir ceket atarak tarz yaratabilecek bir seçeneği de sizlere sunuyor.

Kadınların moda konusunda yeniliklere açık olması ve eskilere giderek yeni kıyafetlerde bu esintiyi yaşatması artık doğal bir süreç olarak devam ediyor. Önemli olan tarzı seçerken yeniliklere de ayak uydurmak ve farkınızı yansıtırken özgünlüğünüzü de ortaya koymaktır. Her şekilde uzun süre devam edecek bir trend olan tek omuz modası ile siz de stilinizi yansıtabilirsiniz.
Yorum Yazın