TİC Holding Header
  • USD 32.34
  • EUR 35.139
  • Altın 2237.464
  • BIST 100 8753.67
  • Moda

Takı seçimi kişiliği yansıtır!

Takı kadınların en çok sevdikleri ve vazgeçemedikleri aksesuarların en başında gelir ve ‘’takısız olmaz’’ diyen pek çok kadın vardır. Takı asla modası geçmeyen tasarımlardır.
Takı seçimi kişiliği yansıtır!
Deniz Burakcan Demir - Takılar kişilik yapısına ve hayata bakış açısına göre de farklı zevkler taşır ve yansıtır.

Takı kişiyle bütünleşen; yapısına ve giyim tarzına göre kendini gösteren bir aksesuardır. Bu takının dizaynı ve tasarımı için önemlidir.

Uygunsuz olması o takının sadece mekanik bir parça olmasına neden olur. Özellikle spor tarzı takıların klasik kıyafetler üzerinde hoş durmaması gibi. Bu yıl takılarda gümüş, bronz ve altın takılar yine gündemde olacak. Bu metallerin vazgeçilmeyeceği ve her sezon tercihler arasında yer alacağı kesin bilinen bir gerçektir. Ancak her sezon tasarım olarak yenilenmekte ve tercihleri etkilemektedir.

Bu yıl kalın zincirler kolyeler için gene bir akım olarak sürüyor. Tek başına kullanılan ya da farklı uçlarla tamamlanabilen takılar boyunları süslemeye devam ediyor. Bu yıl erkeklerde ve bayanlarda gümüş ve deri yine önde olan materyaller! Her yaş grubunun takıyı seçerek kişiliğine ve beğenisine uygun olarak taşıması; bir anlamda zevklerini de ortaya koymasına etken olur.

Küpeler ise kadınların en önem verdiği tasarımlar! Tek küpe modası zincirli ve uzun şekilde tek kulakta daha asi ve özgür bir kişiliği ortaya koyuyor. Tasma kolyelerde oldukça farklı renk, taş ve deri olarak tasarımlanmış ve göze hoş ve şıklık katacak şekilde!

Eklem yüzükleri her sene olduğu gibi yine sevenleri için farklı modellerle vitrinlerde olacak ve tek küpe modası erkeklerden kadınlara da sirayet etmeye devam ediyor. Takı modasında yenilikler sürerken eski moda tasarımlar yine kadınları süsleyecek!
Yorum Yazın