TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.067
  • Altın 2285.263
  • BIST 100 8880.09
  • Moda

Spor ayakkabılarda retro rahatlığı

Kadın erkek olsun en fazla tercih edilen ayakkabılardan olan spor ayakkabılar; artık erkeklerin takım elbiseleri altına dahi giyebileceği şekilde bir moda akımına sahip olmuştur.
Spor ayakkabılarda retro rahatlığı
Deniz Burakcan Demir - Spor ayakkabılar bir anlamda özgürlüğü ve özgünlüğü çağrıştırırken bunun yanı sıra kolaylığı ve rahatlığı da beraberinde sunmaktadır.

Sokak modasında son zamanlarda farklı birçok çeşidiyle kendini gösteren retro spor ayakkabılar en fazla tercih edilenler arasında. Retro ayakkabılardan olan converseler bir zamanlar ayaklardan çıkmıyordu. Bir ara modası yavaşladı tabi ki tutkunu olanlar buna izin vermedi. Yine gündemde ve birçok kıyafetin altına giyilebiliyor. Özellikle etek ve elbiselerin altına giyilmesi ile sadeliği ve rahatlığı yansıtıyor. Renk ve desenler ise markanın kendini daha çok ifade etmesine etken! Marka olarak tabi ki Converse en başı çekiyor.

Markaların retro modelleri her geçen yeni tasarımları ile dikkat çekiyor. Puma markası da retro ayakkabılarda yenilikle tasarımlarını sunuyor. Puma Basket modelleri yaz kış ayaklarda hem spor hem de özel günlerde dilediğiniz kıyafet altına giyebileceğiniz tarzı sizlere sunmuş. Sporun en güzel halini ve parlak modelleriyle farkını görebilirsiniz.

Van’s markasının Old Skool modeli size hem gece hem de sokak modasında önde gelen bir trend sunuyor. İsterseniz gündüzleri kotunuzla giyebilir isterseniz gecelerde takım elbiselerinizle takılabilirsiz. Tabi bu erkekler için özel modelleri olduğu anlamına geliyor.

Daha birçok markanın retro modellerini mağaza vitrinlerinde görebilirsiniz. Tarzınız ne olursa olsun mutlaka spor ayakkabılar dolabınızda bulunmalı. Spor ayakkabılar sizi en zor anlarınızda kurtarabilecek en önemli parçalardan biri.
Yorum Yazın