TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.048
  • Altın 2280.745
  • BIST 100 8880.09
  • Moda

Sonbahar gardırobunuzu hazırladınız mı?

Yaz mevsiminin yakıcı sıcaklarını artık sadece günün belli saatlerinde hissettiğimiz ve sonbahar esintilerinin yavaş yavaş kapımızı çaldığı şu günlerde artık kıyafetlerde değişimler de baş gösteriyor.
Sonbahar gardırobunuzu hazırladınız mı?
Sultan Gedik - En azından şimdilerde akşamları serin havanın etkisiyle hırkalar, yelekler ve ince ceketleri yanımızda taşamaya başladık.

Dolaplar için henüz erken olsa da sizlere bu konuda fikir vermek isterim. Bu sene dolaplarda olmazsa olmaz kıyafetler sizlerin daha rahat olarak hareket etmenize yardımcı olacaktır. En azından kulağınıza su kaçırmış olayım.

Dolaplara erken desek de mağazalarda sonbahar kıyafetleri, ayakkabı ve botlar boy göstermeye başladı bile! Üst üste giymenin keyfini yaşamaya az kaldı. Belki bazıları ‘’Keşke yaz bitmese’’ diyor ama Sonbaharında farklı bir tadı ve sevgisi var. Belki biraz hüzün, belki biraz veda ve belki de biraz serinlik ama hepsi bizler için değil mi?



O dolap telaşı bazen sıksa da yeni kıyafetleri denemenin keyfi de kimse yadırgayamaz. Eski kıyafetler dahi tekrar denenir kimisi dar gelir ya da modası geçmiştir. Bu da yenilenmeyi gerektirir tabi!

Öncelikle ilk kıyafetler arasında ceketler önde geliyor. Ofis şıklığınızı ya da sokak stilinizi yansıtacak ceketler! Blazer ve boyfriend ceketler olmazlar arasında. Çalışma hayatınızda sizi en çok kurtaracak üstler. Tişört, elbise, kot, etek ya da her şeyle kombinlemek için ideal seçimken; kot ve keten ceketler de günlük hayatınızda size yardımcı olacaktır. Tabi deri ceketleri de unutmamak lazım!

Süet botlar sonbaharın en uygun rahat stilleri arasında. Her kıyafetin altına rahatlıkla giyebileceğiniz botlar dolabınızda mutlaka olmalı! Düz babet ve timberland ayakkabılarda elbiseleriniz altında yağmursuz günler için ideal olacaktır.

İnce yarım kol tişörtler, ekose ya da düz gömlekler ve switler de olması gerekenler. Şemsiyeleri ve yağmurlukları da unutmayın!
Yorum Yazın