TİC Holding Header
  • USD 32.338
  • EUR 35.202
  • Altın 2244.581
  • BIST 100 8792.15
  • Moda

Sezonun göz alıcı takıları!

Takılar her sene yenilikleri ile yine takı sevenleri yalnız bırakmıyor!
Sezonun göz alıcı takıları!
Sultan Gedik - Bu sezon takılarda eskiye özlem ve kocaman taşlı ve devasa büyük modeller hâkim olacak.

Abartmayı sevenlere müjde! Dilediğiniz kolyeyi boynunuza takarak çıkabilirsiniz. Üstelik sınırsız ve karışık olarak! Abartı oldukça yüksek ve tüm takılar kıyafetten çok kişiyi giydiriyor izlenimi yaratıyor.

Takılarda öne çıkan ikonik modeller altın ve gümüş tonlarında tasarımı yapılmış. Abartmadan korkmadan ister tişörtünüzün üzerine veya derin göğüs dekolteli bluzlarınızda rahatça kullanabilirsiniz. Uçlar ise iri ve abartılı taşlarla süslü!

Tek kulakta küpe modası oldukça tutuldu ve hala devam eden bir moda! Üstelik her gün yeni stiller eklenerek rüzgârını estirmeye devam ediyor. İri tek küpelerin yanı sıra zincirle bağlantılı uçlarda birçok figürü görebilirsiniz.

Gümüş ve altın tonlarını bir yana bırakarak siyahla bütünleşen kolyeleri deneyebileceğiniz modeller sizleri bekliyor. Üstelik taşlarla daha etkileyici ve şıklık katarak! Küpe, bileklik ve kolyelerde siyahın ve taşın bütünleşmesi ile cıvıl cıvıl renkli kıyafetlere tarz yaratacak dokunuşlar yaratabilirsiniz.

Renk cümbüşünün egemen olduğu bir sezon yaşarken takılarda bu modaya uyum sağladı. Renkli kıyafetlerle kullanılan yeni takılarda tüyler, taşlar ve çiçek desenleriyle buluşarak bir karmaşa yaratıyor. Yani istediğiniz kadar renk cümbüşü yaratabilirsiniz; özgürsünüz! Ama ben uyumu seviyorum diyorsanız kombinlerinizde renk zıtlıkları yerine uyumu da sağlayabilirsiniz.



Çiçek desenli pudra renkli aksesuarlar ünlü markaların stilinde tam bir asalet ve romantizm etkisi yaratıyor. Minik ve etkileyici kolye, küpe ve bileklikler aynı tonlarda kıyafetlerde bütünlük sağlıyor.

Çoklu yüzüklerle parmaklarınızı süslerken minimalize kolye ve küpelerle eskiyi de çağrıştırarak sadeliği de yaşayabileceğiniz tarzları da unutmamak lazım!
Yorum Yazın