TİC Holding Header
  • USD 32.342
  • EUR 35.111
  • Altın 2241.015
  • BIST 100 8753.67
  • Moda

Salaş giyim rahatlığında erkek moda parçaları

Her mevsimde büyük bir rahatlık sunan salaş giyim özellikle erkek reyonundan alabileceğiniz bazı parçalarla tamamlanabilir. Gömlekler bu konuda en önemli parçalardır.
Salaş giyim rahatlığında erkek moda parçaları
Deniz Burakcan Demir - Üstelik erkek gömlekleri salaş erkek kot pantolonlar üzerine rahatlıkla giyilebilir.

Kilolu olan kadınların daha kolay kullanabildiği ve her parçasını rahatlıkla giyebileceği erkek kıyafetlerinde ayrıca tişörtlerde oldukça hoş ve etkili durabiliyor. Genelde erkek ve kadın modasında bazı parçalar ortak giyilebiliyor. Ancak tabi ki erkeklerin kadınların kıyafetlerini değil kadınların erkek kıyafetlerinden tercih etmeleri ile bu mümkün olabilir.

Saatler ve bazı aksesuarlar da erkeklerin kullandığı parçalardan temin edilebilir. Üstelik bu konuda kadınlar erkek saatlerine daha fazla ilgi duyar. Nedense kadınlarda saatler genelde daha küçük ve süslüdür. Ancak rahat ve salaş giyinmeyi her parçasına yansıtmak isteyen kadınlar için erkek kol saatleri hayli beğenilir ve tercih edilir.

Erkek gömlekleri artık eski yıllara nazaran daha farklı renklerde ve daha dar kalıplarda; bu nedenle seçim yapmakta zorlanmadan dilediğiniz modeli bedeninize uygun olarak bulabilme şansı var. Aynı şekilde bu pantolonlar için de geçerli. Üstelik boyfriend pantolonları erkek reyonundan tercih etmekle isabetli bir seçim yapabilirsiniz. Daha salaş ve cool bir görünüm elde etme şansınız böylece daha yüksek.

Bu konuda kış mevsiminde kazaklarda erkek reyonundan seçilebilir. Bir hayli salaş ve rahat giyebileceğiniz erkek kazakları da çok şık durabiliyor.

Erkek kıyafetlerinde en cool görünüme sahip bomber ceket ve montlar da tercihleriniz arasına ekleyebileceğiniz parçalar. Deri ceketler, hırkalar, pardesüler ve hatta boxer iç çamaşırları bile tercih eden parçalardan. Tarzınız ne olursa olsun arada rahatlık için bu stili yakalayabilirsiniz.
Yorum Yazın