• Moda

Saçlarda aksesuar modası

Artık modanın en çılgın stilleri saçlara da sirayet ediyor.
Saçlarda aksesuar modası
Birbirinden değişik saç stillerinin yanı sıra saçlarda değişik formlar yaratılarak aksesuarla bütünleşme ve çekicilik kazandırılıyor.

Saçlarınızın şekli ne olursa olsun farklı aksesuarlar kullanarak bu çılgınlığı yaşayabilirsiniz.

Saçlarda kullanılacak aksesuarlar arasında halka küpelerde var desek şaşırmazsınız umarım. Evet! Bu sene yaz modası saçlarsa minik halka küpelerle bir tasarım sağlanıyor. Genelde örgü yapılan saçların arasına yerleştirilen bu minik halkalar sıralı olabileceği gibi dağınık olarak da sağlanabiliyor.



Ayrıca tüy ve renkli ipler de bu senenin saç aksesuarları arasında popüler tercih edilenlerden. Düz uzun saçlarda kullanılabileceği gibi kısa saçlarla da bu aksesuarları kullanmak mümkün. Aksesuarlar kadın modasında artık her yerde rahat bir şekilde kullanılıyor. Ayaklarda, çoraplarda, ayakkabılarda ve giysilerde! Tabi bunu kendiniz de yaparak farklı tarzınızla göz önüne çıkabilirsiniz.



Ancak saçlara takılan aksesuarlar hayli dikkat çekici ve albenisi yüksek. Dilediğiniz aksesuarı saçınıza uygulamak mümkün! Tasarım size ait ister daha fazla çılgınlık yaparak kolye bile takabilirsiniz. Abartmıyorum zincir de saça yakışan en önemli aksesuarlar arasında.

Gecelerde mücevher parlaklığını saçlarınıza yansıtabilirsiniz. Parıldayan taşlar ya da taçlar kullanarak bunu yapabilirsiniz. Gelin saçı zincirlerini bulabilir ve gecelerde bu aksesuarı kullanabilirsiniz. Saç tokaları  da bu furya içerisinde taşlı ve parlak modelleriyle kullanabilme olanağı sağlıyor.



Saçların bakımlı ve sağlıklı olması kadınların zarafetini ve çekiciliğini de bir adım öne çıkarabiliyor. Özellikle bu durumu saçlara aksesuarlarla destek olarak artırmak gerek. Kendi stilinizi dilediğiniz aksesuarla yaratarak tarzınızı belirlemek sizi elinizde! Dilerseniz eski anneannelerinizden kalan renkli dantelleri de kullanabilirsiniz. Yaratın ve kullanın!
Yorum Yazın