TİC Holding Header
  • USD 32.342
  • EUR 35.111
  • Altın 2241.015
  • BIST 100 8753.67
  • Moda

Resmiyet temsili gömlekler modaya uydu!

Günümüzde bayanların resmi bir görüşmede veya bir davette görmeye alıştığımız resmiyeti temsil eden gömlek modelleri; modaya uyarak farklılaşmaya başladı.
Resmiyet temsili gömlekler modaya uydu!
Sultan Gedik - Yazın gelmesiyle farklı renk, desen ve modellerle bizleri şaşırtan daha birçok gömlek karşımıza çıkacak gibi duruyor.

Eskiden klasik kıyafet üzerine giyilen gömlekler kafamızdaki tabuları yıkarak, eşofmanlarla bile kombin olmaya başladı.

Yeni gömlek modellerinde pijama gömlekler, düşük omuz, fırfırlı, bağlamalı modeller kadınların şıklığı hem de rahatlığı yakalamasında yardımcı oluyor. Sizde farklı bir tarz yaratmanın arayışı içindeyseniz; eski klasik model gömleklerinize veda ederek, yeni ve farklı tarzda gömlekler ile kombin yapabilirsiniz.

İşlemeli, salaş gömlekleriniz ile mini etekleri kombin yapabilir; gece gezmelerinizde şıklığı yakalayabilirsiniz. Omuzdan fırfırlı ve bağlamalı gömlek modelleri ile de kot pantolonlarınızı kombin yaparak; rahat bir görünüm elde edebilir ve aynı zamanda şıklığınızdan ödün vermezsiniz.



Geçmişten günümüze vazgeçemediğimiz gömlek modası yine modaya ayak uydurarak, gönlümüzü fethediyor. Sıcak yaz günleri sona ermeden sizde farklı modellerden tarzınıza uygun olanı alarak, modaya ayak uydurabilirsiniz.

Üstelik bu gömlekler artık elbise şeklinde de giyilebilir modelleriyle de fark yaratmayı başarmış! Gömlek elbiseler rahatlığın yanı sıra kolaylığı da sağlaması açısından tercih edilebilir. Bir sandaletle kombin yaparak giyip çıkabilirsiniz. Sokak modasının yanı sıra günlük hayatınızda da gölek elbiseler rahatlıkla giyilebilir. Desen olarak düz olmasının yanı sıra çizgili ve çiçek desenli olanları da hayli beğeni yaratıyor. Modanın geçmişle bütünleşmesi ile oluşan yenilikleri herkes için bir değişiklik sunabiliyor.
Yorum Yazın