TİC Holding Header
  • USD 32.325
  • EUR 35.085
  • Altın 2297.968
  • BIST 100 8880.09
  • Moda

Renkli eteklerle hafta sonu rahatlığı

2017 senesi etek ve elbiselerde altın çağını yaşayan kadınlar; her ortamda rahatlıkla bu kıyafetleri tercih ederek fark yaratabiliyor.
Renkli eteklerle hafta sonu rahatlığı
Sultan Gedik - Düz renk eteklerin dışında desenli ve çiçekli birçok model klasik giyimin dışında trendi yakalamaya stilinizi yaratmaya etkili olacaktır.

Renkli eteklerde düz mini modellerin dışında pilili, kloş, uzun, dizüstü gibi daha birçok modeli bulmak mümkün! Hafta sonlarında renkli eteklerle hem havanızı değiştirebilecek etkileri yansıtabilir hem de rahatlığı yaşayabilirsiniz. Kombinlerinizi sağlarken belli kalıplara takılı kalmadan dilediğiniz
renk cümbüşünü yaratabilirsiniz. Üstelik aksesuar, ayakkabı ve şapka dilediğiniz şıklığı ve rahatlığı size sağlayacaktır.

Kırmızı, mor, yeşil, sarı ve diğer tüm renkler; eteklerde savrularak sizlere en özgür halinizi yansıtacak dokunuşlar sağlıyor. Pembe kloş dizüstü bir etek üzerine beyaz çiçek desenli bir gömlek ve sandaletlere spor olmayı yakalarken; ayakkabınızı topuklu seçerek daha şık ve etkili olabilirsiniz.



Arkadaşlarınızla bir cafe’ye gideceksiniz ve rahat olmak istiyorsunuz. Mini desenli bir etek ve üzerine bir body size bu rahatlığı yaşatacaktır. Seçenekler o kadar çok ki! Ancak bunları değerlendirmek için tabi dolabınızda yeterli sayıda eteğiniz olmalı.

Yeşil yaz aylarında en favori renklerden. Yeşil şal desenli salaş uzun etekler ve üzerine kolsuz bir tişört sizi rahat olmanın yanı sıra etkileyici de yapacaktır.

Renkli eteklerle hazırlayacağınız her kombin de aksesuarları da ihmal etmemelisiniz. Gözlük, bileklik, kolye, şapka ve halhal! İşte sizi hafta sonları rahatlatacak ve kolaylık sağlayacak en güzel tercihler; renkli etekler!
Yorum Yazın