• Moda

Rahatlığın sembolü espadriller

Yaz aylarının sıcağıyla erkek, bayan demeden birçok kişinin gardırobunun vazgeçilmezi haline gelen espadriller ile her yerde rahatça dolaşabilirsiniz.
Rahatlığın sembolü espadriller
Sultan Gedik - Rahatlığından ödün vermeyen kişilerin tercihi espadrillerin sade modelleri yanı sıra birçok farklı tasarımı ile dilediğiniz kıyafetiniz ile kombin yapabilirsiniz.

Kombin yaptığınız espadrilleriniz ile rahatlığınızı yaşarken ayrıca oldukça şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Günümüzde erkeklerin genellikle tercihi düz model espadriller olsa da, bayanların birçok farklı modelde seçeneği bulunmaktadır. Birçok tasarımcının ortaya çıkardığı espadriller arasında oldukça canlı, eğlenceli ve dikkat çeken modeller bulunmaktadır. İlk olarak espadril modellerinde birçok bayanın tercih ettiği çiçek desenli tasarımlar göz doldurmaktadır.

Bunun yanı sıra üzerinde meyve deseni bulunan espadrillerde meyve deseni olan tişörtler gibi bu yaz tercih edilmeye başlanan modeller arasında yerini almıştır. Düz modelleri, farklı tasarımlar ile hareketlenen espadrillerin yanı sıra tasarım ve model olarak oldukça farklı olan bilekten bağlamalı olanları da tercih edebilirsiniz.

Yıllardır modaya uyum sağlayan espadrillerin birçok farklı tasarımı günümüzde daha da sembol haline gelerek yenilikleri ile ortaya çıkması modernliği de bereberinde sunmaktadır. Ancak yılların eskitemediği tasarımlardan biri de; dantel desenli, file espadrillerdir. Mağazalara gireli yıllar olsa da; hala tercih edilmekten vazgeçilmeyen en sade ve şık modellerden birisidir.

Sizde gezerken, iş hayatında, sahilde rahatlığınızdan ödün vermeden özgürce dolaşmayı sevenlerdenseniz; hemen gardırobunuza bir espadril ekleyerek gün içinde şık olmanızın yanı sıra rahatlığın tadını çıkarabilirsiniz.
Yorum Yazın