TİC Holding Header
  • USD 32.342
  • EUR 35.196
  • Altın 2245.309
  • BIST 100 8792.15
  • Moda

Plaj terlikleri sokağa taşındı

Rahat giyim ve kolaylık; plajlarda kullanılan hasır çantalardan sonra plaj terklerini de sokağa yani günlük hayata taşıyan modasıyla oldukça sıra dışı.
Plaj terlikleri sokağa taşındı
Özellikle parmak arası terlikler önde başı çekerken diğer plastik terlikler jel görünümü taşıyan 90’ların popüler olarak yer alan şeffaf materyalden oluşan halini taklit ediyor.

Bildiğiniz plastik terlik görünümü artık sokak modasında trend olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Biraz anlamsız gibi gelse de; moda bu! Elbet bir bildiği vardır tasarımcıların diyelim! Üstelik farklı renkleri ve süslemeleri ile de oldukça dikkat çekici bir etki yaratıyor. Tüyler, deri, inci işleme, yapay kürk ve daha birçok detayla oluşturulan plaj terlikler; tüm kıyafetler altına kombin edilebilecek şekilde tasarımı yapılmış.

Dilerseniz mini etek ve şort altına giyerek bir anlamda plaj havası yaratabilir ya da elbiselerinizin altına giyerek farklılık oluşturabilirsiniz. Hatta kot pantolonlarla dahi giyilebilecek tasarımlardan edinerek farklı olmayı seçebilirsiniz. Sıra dışı bir tarz yaratmak ya da farklılığın tadını çıkarmak isteyenler için ideal bir seçim olabilir. Ayrıca rahat bir şekilde dolaşmanın keyfini plaj terlikleri ile de çıkarabilirsiniz.

Şaşırtan bir diğer etkisi diğer tüm ayakkabı ve terlikleri geride bırakarak seçilebilmesi! İlginç olmanın yanı sıra hayli de cesaret isteyen bir tarz sanki! Sadece geçici bir süre mi bu moda takip edilir yoksa uzun süre kabul edilir şimdiden bilemeyiz ama renk ve desenler birçok kişi tarafından albenisi açısından tercih edilebilir.
Yorum Yazın