TİC Holding Header
  • USD 32.338
  • EUR 35.196
  • Altın 2241.005
  • BIST 100 8792.15
  • Moda

Pantolonlarda renkli modayı yakalayın!

Etek ve elbise de kadınlar tarafından en sevilen stiller ancak yaz aylarında rengârenk ve desenli salaş pantolonlar da oldukça popüler.
Pantolonlarda renkli modayı yakalayın!
Sultan Gedik - Özellikle tiril tiril kumaşlardan tasarımı yapılan modellerde seçenek oldukça fazla.

Şalvar stili olanların yanı sıra dar ancak çiçekli, bol fırfır detaylı, çiçek desenli ve niceleri. Üstelik rahatlık sağlayan beli lastikli pantolonlar her yerde kurtarıcı olabiliyor.

Kumaşlar keten, viskon ve şile bezi olarak kullanılmış. Yazlık olarak her yerde üzerine kolay bir kombin sağlayacağınız tişörtlerle giyilebilme şansı veriyor. Yaz mevsiminde pantolondan vazgeçmem diyenlerin dolaplarında mutlaka birkaç tane bulunabilecek alternatif stillerden birisi.

Salaş renkli düz kumaş olan modellerin üzerine çiçek desenli fırfırlı düşük omuz bluzlar ile kombin yapılabilir. Ayrıca şapka, gözlük ve iri takılar ile deniz ülkelerinin tropikal esintilerini yaşayabilirsiniz. Üstelik altına sadece bir sandalet terlik ya da ayakkabı ile şıklığı da taşımak mümkün!



Çiçek desenli ya da çizgili modelleri ise düz renk tişört, gömlek ve bluzlarla tamamlayarak gecelere akabilirsiniz. Böylece rahatlığı ve kolaylığı da ortamınıza yansıtmak için fırsatınız olacaktır. Yazlık pantolonların kombinlemesinde mutlaka takılar olmalı! Üstelik iri göz alıcı modeller seçerek daha şık olmaya imkân bulabilirsiniz. Ofislerde taşıyabileceğiniz pantolonlar ile hem şıklığı yaşayabilir hem de çalışırken sizi sıkan kıyafetlerden uzak kalabilirsiniz.

Sokak modası, iş ortamı ve her yerde rahat bir şekilde kombin yapacağınız renkli ve desenli pantolonlar yaz mevsiminin vazgeçilmezi oldu bile!
Yorum Yazın