TİC Holding Header
  • USD 32.342
  • EUR 35.128
  • Altın 2234.999
  • BIST 100 8753.67
  • Moda

Minyon kadınlar için stil önerileri

Minyon tipli kadınlar giyim tarzları ve stilleriyle daha da hoş ve sevimli görünebilir ancak bazı durumda uzun boylu olanlara özenerek kadınsı olmayı istemeleri de normaldir tabi!
Minyon kadınlar için stil önerileri
Sultan Gedik - Özellikle giyim stiliniz; minyon ve kısa boyluysanız sizi daha kısa yapabilir ya da bu etkileri azaltarak daha kadınsı görünmenizi sağlayabilir.

Bunun için seçimler ve ufak dokunuşlar gerekir.

Desen seçerken dikkat! Normalde tek renk kıyafetler sizi uzun gösterirken iri desenli her türlü kıyafet daha kısa görünmeye neden olacaktır. İllaki desenli giymeyi tercih etmeniz halinde minik çiçek desenleri veya dikine çizgili desenleri tercih edebilirsiniz. Baştan aşağı tek renk sizi daha uzun boylu gösterir.

Büyük ve iri aksesuarlar ve çantalardan uzak durmalı; sade ince dokunuşlar sağlayan aksesuarlar tercih etmelisiniz. Çanta seçerken de kısa saplı küçük çantalar, uzun saplı küçük çantalar, küçük sırt çantaları ve çapraz kullanılabilen çantalar kullanmalısınız. Minimal aksesuarlar ve ince kemerler tarzınızı da öne çıkaracaktır.

Pantolon seçerken kısa paçalılar yerine bilek aşağısında uzun pantolonları tercih etmelisiniz. Ayrıca yüksek topuklu ayakkabılar ile giyebileceğiniz İspanyol paça uzun pantolonlar tam size göre ideali olacaktır. Üstelik kısa pantolonlar daha kısa görünmenizi sağlar.

Yaka tercihi yaparken boğazlı ve yuvarlak yakalardan uzak durmak gerek. V yakalı ya da göğüs dekoltesi derin olanlarını tercih ederek boy farkı görünümü yaratabilirsiniz.



Bileği açıkta bırakacak şekilde olan topuklu ayakkabılar tercihiniz olmalı! Düz ve bilekten bağlı ayakkabılar kısalığınızı artıracak etki yaratacaktır.

Mini elbise, şort ve etekler tam ideal seçim! Üstelik beliniz inceyse yüksek bel şortlar daha uzun görünmenize ve tarzınızı ortaya koymanıza destek olacaktır.

Dar mini elbiselerde ideal seçimlerden olmalıdır. Saç stilinizin de omuz hizasında olması etkisini gösterecektir. Çok uzun saçlar minyon tipliyseniz sizi daha da fazla kısa gösterecektir.
Yorum Yazın