TİC Holding Header
  • USD 32.383
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.096
  • BIST 100 9129.19
  • Moda

Minik çantalarla stilinizi belirleyin!

Çantalarda bitmek bilmeyen yenilikler ve yeni moda tasarımları hayli kalabalık.
Minik çantalarla stilinizi belirleyin!
Sultan Gedik - Özellikle kadınların sokak, özel gün ve geceler, ofis ve plaj derken her yerde rahat kullanım sağlayacağı ve tarz yaratacağı modelleri anlatmak ve tanıtmak ne kadar yeterli olur bilemiyorum.

Yeni tasarımlar süregelen moda trendinde devamlılığını hiç aksatmıyor.

Minik el ve askılı çantalar yeni çıkan parçalar arasında ve hayli şirin ve gösterişli. Bir takım zincir ve taşlarla da dokunuşlar yaratan yeni stil minik çantalar her kıyafete de yakışacak nitelikte. Üstelik hayal edemeyeceğiniz kadar farklı renk cümbüşüyle!

Sarı, pudra, pembe, kırmızı, siyah, mor, yeşil, mavi ve daha birçok renkte ve stilde ellerde ve omuzlarda şirinlik yaratacak. Bu minik çantaları öyle elinize gelen her şeyle dolduramazsınız çünkü oldukça minik. Sadece kimlik, telefon ve rujunuzu koyabilecek kadar bir hazneye sahip! Ama bırakın artık devasa çantalarla yorulmadınız mı? Ara verin ve minik çantaların size eşlik etmesini sağlayın.



Bu arada özgür ve feminen olmayı da size yaşatacak minik çantalardaki aksesuarlar da oldukça hoşluk katacak. Üstelik her tarz ayakkabınız ve kıyafetinizle sizi giyinip çıkmaya özendirecek etkileri de taşıyor. Yani büyük kolaylık ve rahatlık sağlayan mikro çantaların renkleri de sizi özgünleştirecek.

Mikro çantaların uzun askılı olanları özellikle elbiseler ile şıklığı da ortaya çıkaracak şekilde zincir saplarıyla dikkat çekiyor. Dilediğiniz ortamda kullanma özgürlüğü sağlayan mikro çantalardan bir tanesi dolabınızda mutlaka olmalı!
Yorum Yazın