TİC Holding Header
  • USD 32.325
  • EUR 35.085
  • Altın 2297.968
  • BIST 100 8880.09
  • Moda

Mini etek taşlı bustiyer ile düğün şıklığı

Yaz mevsimi bildiğiniz gibi düğünlerin oldukça fazla olduğu; eğlenmenin ve şıklığın yarıştığı törenlerdir. Özellikle yaz aylarında hayli renkli ve eğlenceli geçen bu törenlerde kadınlar birbirleriyle yarışırcasına şıklık ve zarafet dolu olurlar.
Mini etek taşlı bustiyer ile düğün şıklığı
Deniz Burakcan Demir - Son dönemlerde moda akımında artık mini eteklerin eskiyi andıran volanlı ve göz alıcı görüntülerini kullanan tasarımcılar modaya renk katan tüm renkleri de beraberinde eklemişler.

Rengârenk desenli ya da sade kumaşlardan hazırlanan mini kloş ve volanlı etekler ayrıca tülle taçlandırılarak yeni bir havaya imza atıyor.

Tüllü, volanlı ve kloş mini etek üzerine bustiyerler farklı bir ambiyans katarak kıyafetin tamamıyla baştan yaratılmasına etken oluyor. Bustiyerler ayrıca taşlarla farklı bir dokunuş yaratarak şıklığı ortaya koyuyor. Bu da törende giyilen kıyafetlerin ne kadar zarif olduğunu gözler önüne seriyor. Alta giyilen ayakkabılar ise kişinin seçimine bağlı; ister stiletto ya da farklı ince topuklu bir ayakkabıyla tamamlayabilir ister arkadan geçmeli düz babetlerle eşlik sağlanabilir. Tam anlamıyla 70’ler ‘’Lolita’’ modasını andıran bu kıyafet kombini çok da hoş duruyor.

Pudra, minti yeşili, beyaz, limon sarısı, pastel mavi ve daha birçok pastel renkler kullanılan bu modeller hayli rahat ve sade. Bu kıyafetler takım olarak bulunmanın yanı sıra farklı etek ve bustiyerlelerle de kombin yapılabiliyor.

Takım olarak eteğin bel detaylarında aynı şekilde bustiyerde yer alan desen ve taş kullanılarak tamamlanması sağlanıyor.

Koyu renkleri de bulabileceğiniz bu kıyafetlerde kırmızı, lacivert, siyah ve yeşil tercih edebilirsiniz. Düğünler ve özel törenler için biçilmiş kaftan olan bu takımların etkisi hayli konuşulacak!
Yorum Yazın