TİC Holding Header
  • USD 32.39
  • EUR 35.108
  • Altın 2324.983
  • BIST 100 9129.19
  • Moda

Masal kahramanları aramızda

İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu öğrencileri; geleneksel yılsonu defilelerinde bu sene Hayal Kahramanları temasını işlediler.
Masal kahramanları aramızda
ASİL ÇAĞIL - Şişli Kent Kültür Merkezinde yapılan defilede, Best Model Yarışmasının ünlü koreografı Asil Çağıl’ın koreografisi ve danslarıyla ünlü mankenler de yer aldı. Defilede Açelya Kartal, Yağmur Ayaz, Tuğçe Aral, Gözde Coşkun, Seviye İkbal Tulgar, Berna Batur, Hande Aras, Özlem Katipoğlu, Özlem Karaoğlu, Ürün Desen, Olga Fabi, Jenya Krivenko, Marina Federenko gibi tanınmış güzeller podyuma çıktı.

Tasarım Program Başkanı Nebahat Çağıl yönetiminde gerçekleştirilen programda,Öğretim Görevlisi Aslı Aygün Ocak, Aslıhan Esra Çakıroğlu ve Cantürk ÖZ Moda Tasarımı programı 2. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı elbiselerle büyük ilgi çekti. Mankenlerin saç ve makyajları ise Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri programı öğretim görevlileri; Yeliz İştar, Fatma Dilçal, Meryem Şen gözetiminde 2. Sınıf öğrencileri tarafından gerçekleştirildi.

Defile açılışı, Grafik Tasarım programı öğrencilerinin Öğretim Görevlileri Eda Cerit, Göknur Sözüneri ve Gökçin Çubukçu yönetiminde hazırladığı masal kahramanları flipbook düzenlemelerinin yer aldığı sergisiyle açılışıyla başladı. Sergi açılışıyla yapılan kokteylin ardından, Efe Can Karagöz koreografisyle zombi dans gösterisiyle program açılışı yapıldı. Öğrencilerin gerek dans performansı gerekse makyaj detayları izleyiciler tarafından beğeniyle karşılandı.
Yorum Yazın