TİC Holding Header
  • USD 32.313
  • EUR 35.083
  • Altın 2278.028
  • BIST 100 8880.09
  • Moda

Koton'u Minnie by koleksiyonu

Yaza girerken büyük bir çıkış yapan Koton markasının Tuba Ünsal'ın dokunuşlarıyla Minie'nin stilinden ilham alarak tasarlanmış olduğu özel koleksiyonunda Minie by koleksiyonu yeni sezonu ile mağazalardaki yerlerini almaya hazırlanıyor.
Koton'u Minnie by koleksiyonu
Fatma Güler - Disney karakterinin her yaştan hayrana sahip  olan Minie;  hem çocuklar hem de büyükler için oldukça güzel tasarımları ile yaza hazırlanıyor.

Özellikle puantiye detayları ile nostaljik kesimlerle birleşen Minie by Koton Koleksiyonu içinde puantiyeli tulumlar, tütü altınsı elbiseler, beyaz denim tulumlar, altın varaklı puantiyeli tulumlar, Minie nakış detaylı modeller ve parlak taytlar bu sezon ön plana çıkmaya hazır.

Özellikle düz ve puantiyeli zeminlerde Minie baskıları ile birleşen tasarımlar koleksiyonun iddialı parçaları arasında yer alıyor. Filafil, poplin ve desenli vuar kumaşların kullanılmış olduğu koleksiyonda en trend detayı ise altın ve gümüş varaklar belirliyor.



Daha çok kırmızı, siyah ve beyaz renklerin dışına çıkarak sürpriz bir renk paketi oluşturan bu koleksiyonun en önemli detayları ise parlak baskılar, nakışlar, payetler, aplikeler,varaklar ortaya çıkıyor.

Renklerde ise İndigo mavisi ve pudra pembesi kullanılan bu tasarımlarda Mini çiçek desenleri de romantik bir hava yaratıyor.



Mavi ve sarı renklerin hakim olduğu keten çantalar Broadway pembe ile de renklendirilmesi Mini by Koton koleksiyonu içerisinde vazgeçilmez olacak! Yaz sezonuna hızlı bir çıkışla karşılayan Minie by Koton Koleksiyonu bu yaz stillere damgasını vuracak!
Yorum Yazın