TİC Holding Header
  • USD 32.346
  • EUR 35.214
  • Altın 2246.59
  • BIST 100 8792.15
  • Moda

Kısa ince topuklara dikkat!

Yenilikler modada hiçbir zaman bitmez; tabi bunun yanında eski moda olan trendlerde yenilenerek yeni stiller oluşturmaya destek olur.
Kısa ince topuklara dikkat!
Sultan Gedik - Son sezon çıkan ayakkabılarda kısa ince topuklar hem nostaljik etki yaratırken hem de topuktan vazgeçmeyen kadınlara bir müjde verircesine geliyor.

Uzun yüksek topuklar özellikle çalışan kadınların gün içerisinde yorulmasına ve ayaklarının da sıkılmasına nedendi ancak şıklıktan vazgeçmemek adına giyilmesine devam ediliyordu. İşte sizlere kurtarıcı olabilecek kısa ince topuklara dikkatinizi çekmek istiyorum.

Kısa ince topuklar hem şık hem sade hem de oldukça rahat! Feminen görünümünüzü asla aksatmayacak ve rahatlığını da yaşatacaktır. Kalın kısa topuklu ayakkabılarda oldukça popüler ama daha spor görünümde olması feminen tarzı olanlara pek çekici gelmiyor.

Kısa ince topuklu ayakkabılar rahatlık sağlarken ayrıca şık olmayı ve bunun yanı sıra sivri burunlu olmaları nedeniyle dişiliği ve romantizmi de çağrıştırmaktadır. Ayrıca spor kıyafetlere de kadınsı özellikler katabilecek ayakkabılar her türlü kombin için kurtarıcı olabilecek görünüme sahip! Parlak deri ya da mat deriden tasarımı yapılan kısa ince topuklu modellerde birazcık da stilettolara benzeyen bir hava yaratılmış ancak onlardan daha sevimli olduğu söylenebilir.



Pilili etekler ve şık bluzlarla nostaljik esintiler yaratabilir ve havanızı değiştirebilirsiniz. Dar kotlarla ve şık bir beyaz fırfırlı bluz ile sporla karışık feminen olmayı da başarabilirsiniz. Bu yaz moda olan çiçek desenli uzun elbiseler ya da tulumlarla da hoş bir hava yaratacaktır.

Sıcak günlerde yüksek ince topuklar yerine daha rahat hareket edebileceğiniz ince kısa topuklu ayakkabıları tercih ederek tarzınızda fark yaratabilirsiniz.
Yorum Yazın