TİC Holding Header
  • USD 32.347
  • EUR 35.114
  • Altın 2309.788
  • BIST 100 8880.09
  • Moda

Kadınların sevmediği erkek giyim tarzı

Kadınlar özellikle estetik, giyim ve seçimleri konusunda oldukça hassas ve titiz olmaya özen gösterirler.
Kadınların sevmediği erkek giyim tarzı
Sultan Gedik - Bu titizlikleri sevgilileri ve eşleri için de ayrıca göstermekten çekinmezler ve mutlaka onları da tarzlarıyla eleştirir ya da beğenip beğenmedikleri konusunda fikirlerini ortaya koyarlar.

Kadınlar erkek giyim tarzı olarak bakış açılarına göre değişim sağlamaya da meyilli olurlar ya da buna göre seçim yaparlar.

Kadınların sevmediği erkek giyim tarzında genel olarak belli bir standart yoktur. Her kadına göre bu durum değişiklik gösterir. Ancak ortak nokta olarak beğendikleri giyim tarzları da birbirine yakındır.

Genel olarak spor giyinen ancak spor giyindiğinde abartılı olarak aksesuar ya da renk seçen erkekler; kadınların pek hoşuna gitmeyecek bir giyim tarzı olarak eleştiri alıyor.



Takım elbise giyen ve şık bir görünüme sahip olan erkekler dikkat çekerken; takım elbise seçiminde mutlaka uyum yakalanmalıdır. Kravat ya da elbisenin sıradan olması itici gelebilmektedir. Ayakkabı, aksesuar ve bunun yanı sıra bakımlı olması erkeği daha şık gösterecektir.

Düşük bel modası son dönemlerde oldukça yaygın bir moda! Özellikle kot pantolonlarda bu daha bariz ortaya çıkıyor. Ancak daha çok gençlerin tercihi olan bu modellerde erkekler genelde çok aşağılarda gezen bir bel ile oldukça itici olabiliyor. Bu tarz giyimde kadınlar böyle giyinen erkelerin daha derli toplu olmasını bekliyorlar.

Spor kıyafetlerde yer alan ve yazları giyilen şort, kapri tarzı kıyafetlerde de genel olarak düşük bel değil; kemerle uyumlu ve bir gömlek ya da tişörtle bütünleşmiş renkli kıyafetler beğeniler arasında; beğenilmeyen ise gelişigüzel bu kıyafetleri taşımak ve uyumsuzluk oluyor.

Ayrıca giyim tarzında kendini ifade etmeyi bilemeyen erkek giyim tarzı kadınlar tarafından beğeni almıyor. Takım elbise altına seçilen gömlekler, kravatlar ve ayakkabılar uyumsuzsa yandınız.

Kadınlar erkelerin kendilerinden bekledikleri bakım, şık ve uyumlu giyim, saç stili gibi diğer ayrıntılarda onların da seçici olmasını bekliyor… Tıpkı erkeklerinden de kendilerinden beklediği gibi!

Yorum Yazın