TİC Holding Header
  • USD 32.337
  • EUR 35.222
  • Altın 2246.623
  • BIST 100 8792.15
  • Moda

Jort trendi!

Bu nasıl bir isim ‘’Jort’’ nedir diye soruyorsunuz eminim! Modaya gelen yeni bir akım o kadar yabancı değil aslında bilinen bir moda ama isim değişikliği stili anlatıyor kısaca. Jort; jean ve şortun birleşimi yani kot şortların yeni stil adı olarak yer alıyor.
Jort trendi!
Deniz Burakcan Demir - Kot şortlar yıllardan beri moda ve hiç yok olmadı aslında.

Yeni Jort trendi ise kot şortların oldukça kısa, aşırı yüksek belli ve özel gecelerde de kullanılabilen tarzını yansıtıyor. Kırmızı halıdaki ünlülerin dahi tercih edebileceği kadar moda yani!
Bildiğiniz kot şortlarınızı özel gün ve gecelerde daha feminen bir görünüşle kullanma şansı veren bu moda da kombinlediğiniz üstlerle farklılığı yansıtabiliyor.

Kendall Jenner; bu farkı Cannes Film Festivali’ndeki Jort trendi ile gösterdi ve olabileceğini de ortaya koydu. Süper mini jort trendini kırmızı halıya taşıyan ünlü; siyah kuyruklu bluzuyla görünüm olarak muhteşemliği sergiledi.



Spor kombinlerinde vazgeçilmez olan kot şortlar zaten bildiğimiz şortlar ancak farklılığıyla tabi! Artık daha yüksek bel kesimli ve ayrıca cool olmayı sağlarken gösterişi de taşıyabilecek kadar özgün.

Gündüz arkadaşlarınızla birlikteyken giyebileceğiniz jortlar gece size bir diskoda ya da eğlencede eşlik edebilir. Yani tek bir kombinle farklı ortamlarda bulunma şansını sunması açısından keyifli ve büyük rahatlık!

Kotun hem spor hem de şık olması tabi ki kombinlerle bütünleşmesine bağlı; sadece üzerinde dokunuşlar sağlayacağınız aksesuarlar ile de hem bir festival havası yaşayabilir hem de sporcu kimliğine ulaşabilirsiniz.
Yorum Yazın