TİC Holding Header
  • USD 32.344
  • EUR 35.119
  • Altın 2239.626
  • BIST 100 8753.67
  • Moda

İnce gösteren mayolar

Yaz mevsimi deniz, plaj ve eğlencenin bütünleştiği kış boyunca gerilen ruh ve fiziğin gevşemesi anlamına geldiği bir dönemdir.
İnce gösteren mayolar
Sultan Gedik - İlkbaharla beraber kış boyu alınan kilolar verilmeye çalışılır ve bir sene önceki mayolar denenir.

Tabi içerisine girememe ihtimali de söz konusu olunca yenilemek gereği ortaya çıkar.

Eğer veremediğiniz kilolarınız ile başınız dertteyse artık üzülmeyin! Moda tasarımcıları yeni stil mayolarla fazla kiloları kapatarak daha ince görünmeyi sağlayan modelleriyle bir kurtarıcı gibi yetişti bile! Ayrıca iyi bir mayo seçimi ve bazı detay hileleri ile de ince ve zarif görünmek mümkün!

Göğüs bölgesi küçük ve basenleri geniş olan kişiler mayo alırken göğüs dekoltesini öne çıkaracak modelleri tercih edebilir. Böylece dekolte kısma yoğunluk artacak ve basenler de ince görünecektir. V olarak inen mayolar en iyi çözümdür.



Sırt bölgesi ve diğer bölgelerde fazla kilo sıkıntısı olanlar kesinlikle sırt bölgesi açık olan mayoları tercih etmemeli! Daha çok toparlayıcı yeni mayo seçenekleri arasından uygun olanını seçmek mantıklı olacaktır. Böylece toparlanan vücut fazlalıkları da mayo sayesinde kapatacaktır.

Artı bir seçenek ise kilo fazlalığı olanların kesinlikle açık renk mayolardan uzak durması gerektiğidir. Çünkü kıyafetler gibi açık renkler bariz olarak fazlalıkları ortaya çıkarır. O nedenle koyu renk özellikle siyah renk tercihi olmalıdır.

Tek renk mayo yerine farklı dokunuşlarla ve desenle ton farklılığı olan mayoları tercih ermek ince görünmeye etki edecek ve yoğunlaşmayı önleyecektir. Boyundan bağlamalı modeller de yardımcı olacak diğer detaylardan birisidir. Bel kıvrımlarındaki detaylı mayolar da bu alternatifler arasındadır.

Sadece birkaç ayrıntı plajlarda sizi rahat ettirecek ve gönül rahatlığıyla tatilinizi sürdürmeye destek sağlayacak!
Yorum Yazın