TİC Holding Header
  • USD 32.329
  • EUR 35.157
  • Altın 2302.146
  • BIST 100 8880.09
  • Moda

Güneş gözlüklerini mankenler tanıttı

Türkiye'nin farklı şehirlerine güneş gözlüğü satışı yapan Bruno Mazzini Türkiye Distribütörü Erman Çetin, 2017 gözlük koleksiyonunun katalog çekimini Antalya'da gerçekleştirdi.
Güneş gözlüklerini mankenler tanıttı
İnternet Haber Servisi - EF Ajans mankenleri Ayça Bölükbaşı, Zerrin Vergili ve Özcan Kahvecioğlu'ndan oluşan manken kadrosu yeni kreasyon gözlüklerle objektif karşısına geçti. Sezonun tanıtım çekimini gerçekleştirdiklerini belirten Erman Çetin, tanıtım fotoğraflarının Türkiye başka olmak üzere, dünyanın farklı şehirlerinde ki bayilere gönderileceğini söyledi.

Hürriyet haberinde yer alan bir hafta süren çekimlerde 1600 farklı gözlük modelinin fotoğraflandığını kaydeden Çetin, "2017 yılında renkli ve aynalı camların yanı sıra titanyum çerçeveli gözlükler moda. Gözlük modellerimiz 3 bin 500 bayide satışa çıkacak. Yeni modeller Avrupa ile aynı anda Türkiye'de de satışta olacak. Fiyat aralığı ise 400 TL ile 600 TL arasında" dedi.

Çekimler sırasında gözlüklerin rengine göre giyinmeyi tercih eden mankenler, yeni kreasyon gözlükleri piyasaya çıkmadan denemiş olmanın ayrıcalığını yaşadı.
Yorum Yazın