TİC Holding Header
  • USD 32.34
  • EUR 35.182
  • Altın 2244.876
  • BIST 100 8792.15
  • Moda

Güneş gözlüğünde şeffaflık!

Güneş gözlükleri her geçen gün yenilikleri, tasarımları ve görünümleriyle değişimi gösteriyor.
Güneş gözlüğünde şeffaflık!
Deniz Burakcan Demir - Sarı renk camlardan sonra şimdi de şeffaf camlı güneş gözlükleri modayı sallıyor. Cam olarak okuma gözlüğü tarzında olan ve görünüm olarak numaralı gözlük etkisi yaratan yeni tasarım şeffaf güneş gözlükleri hayli farklı!

Normal görünümü iç mekânlarda numaralı gözlük camına sahip olarak görülen gözlükler; güneşe çıkıldığında renkleniyor ve güneş gözlüğü oluyor. Hayli ilginç ve başarılı! Siyah, aynalı, yeşil ve sarı camlardan sonra yeniliğin adı şeffaflık oldu. Dikkat çekmeyen ve sade numaralı gözlük gibi duruşu bulunan şeffaf camlar aynı şekilde güneş gözlüklerinin diğer camlarının sağladığı görevi taşıyor. Fark sadece şeffaflık!



Tasarım olarak güneş gözlüklerindeki renkli çerçeve ve farklı içerikleri görmek mümkün! Sadece camların şeffaf olması farklılığı yaratan unsur! Artık şeffaf gözlükler birçok kişi için favori oldu bile! Çünkü tasarımlarının yanı sıra görünüm olarak her türlü kıyafete uyum sağlama kolaylığı sunması onu daha da cazip hale getiriyor.

Dikkat çekmeden farklılığı yaratabileceğiniz şeffaf güneş gözlüklerinin güneşten koruyucu özelliği de aynı etkilere sahip tabi! Yuvarlak, beşgen kare, küçük büyük, renkli çerçeve ve düz çerçeve modelleriyle ünlü markaların stillerinde şeffaf gözlükleri bulabilirsiniz.
Tarzınızı ve havanızı değiştirecek bir etki mutlaka yaratacaktır. Çünkü numaralı gözlüklerin duruşu nedense birçok kişi tarafından ilgi çeker ve beğenilir. Sanırım tasarımcılar bu algıyı göz önünde bulunarak bu şeffaf gözlükleri gündeme taşıdılar.
Yorum Yazın