TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.976
  • Altın 2324.157
  • BIST 100 8880.09
  • Moda

Gezgin koleksiyonu ile erkekler daha çekici

2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu yenileyen Avva; sezona özel hazırlamış olduğu Gezgin Koleksiyonu ile erkeklerin daha sıcak ve etkileyici renklerle çekiciliğini ön plana çıkarmayı hedefliyor.
Gezgin koleksiyonu ile erkekler daha çekici
Sultan Gedik - Erkekler de artık modanın yeni tasarımları ile klasik olmaktan böylece çıkıyor.

Koleksiyonda yer alan turuncu, indigo, soft renkler, lacivert, pembe, amazon yeşili, krem, açık gri ve sarı renkler hayli hoş ve etkileyici kıyafetlerde bütünleşerek sunuluyor. Jean-kot pantolonlar, dar kesimli pantolonlar, gömlekler, yelekler ve spor birçok kıyafet bu renklerle tasarımlanarak yenilenmiş.

Artık klasikliği bir kenara atması gereken erkekler gezgin koleksiyonun birçok tasarımı ile dolapları yenileyerek yeni bir stil oluşturabilirler. Yenilikçi özelliklerinin yanı sıra özgürlükçü ve detayları da hayatına yansıtabilecek stil olan erkekler Avva tasarımlarından oldukça etkilenecekler.

AVVA stil sahibi olan ve her tarzıyla kendini ifade etmesini bilen erkekler için bu koleksiyonu bulunmaz bir fırsat yaratacak. Her daim her yerde tarzıyla farlılığını yansıtacak olan erkeklerin böylece yenilikçi adımları ile kendilerini ifade etmeleri de mümkün!



Tüm kıyafetlerde bir bütünlük yaratacak renk tasarımları bir anlamda erkeğin çekici yönünü yansıtmasıyla farklılığın adını koyacak. ‘’İşte benim stilim’’ dedirtecek koleksiyon parçaları farklı kombinlerle daha da önemli vuruşlar yapmaya etken!

Jean pantolonların renkli gömleklerle hem albenisi artacak hem de yelekle kombin edilmesi ile de klasikle sporu birlikte yaşatacak. Farkınızı ve çekiciliğinizi günlük yaşantınızda ya da iş yerlerinde veya tüm hayatınız içinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir koleksiyon!
Yorum Yazın