TİC Holding Header
  • USD 32.342
  • EUR 35.113
  • Altın 2238.485
  • BIST 100 8753.67
  • Moda

Erkek modasında fark yaratan stiller

Erkeklerde modayı sıkı takip eden ve her yeniliği benimseyerek kabul eden ve yaşantısına katan modellerle kendilerini yenilemekten geri kalmıyorlar.
Erkek modasında fark yaratan stiller
Deniz Burakcan Demir - Özellikle çalışma ve kariyer sahibi birçok erkek ofis şıklığının yanı sıra günlük spor tercihlerinde; yeni tarzlarıyla sokak modasında da oldukça iddialı olarak yer alıyorlar.

Bildiğiniz gibi takım elbiseler çalışma hayatının ve özel gecelerin vazgeçilmez stillerinden ancak klasik olmaktan öte yeni moda akımı sayesinde dokunuşlar da oldukça etkili ve can alıcı! Yoğun çalışma hayatı içerisinde kaliteli, rahat, dinamik gösteren, hareketlenmeyi destekleyen ve şıklığı da ortaya çıkarak tarz kıyafetler başarının da etkilerini artırıyor.



2017 ilkbahar yaz modasında erkekler artık Meksika’dan esinlenen dokunuşları kıyafetlerinde bulabiliyorlar. Cacharel bu Meksika dokunuşlarını stillerinde kullanan bir moda tasarımı markası. Geniş olarak sunmuş olduğu koleksiyonunda esnek ayakkabılar, fitlik katan takımlar, kravat ve stil yaratan gömlekler, ayakkabılar, çantalar ve pantolonlarıyla her daim şık olmayı başaran erkelere modelleriyle eşlik ediyor



Lif içeren keten ve pamuklu kumaşlar ise oldukça kaliteli ve albenisi yüksek! Her kıyafette stillerini ön plana çıkarmaya destek olacak şekilde tasarlanmış. Terakota renginde süvari ceketli bir takım elbise artık erkelerin enleri arasında yerini aldı bile!



Ayrıca günlük moda tasarımını da erkeklere özel koleksiyon sunan Cacharel; her tasarımında erkelerin albenisini ortaya çıkararak koleksiyonunu paha biçilmez parçalarla da destekliyor. İster spor kıyafetler olsun ister takım elbiseler sayesinde erkekler de modanın esintilerini taşıyarak şık olmayı ve dikkat çekmeyi başarabiliyor. Bakımlı olmak, kıyafetlerde elit seçimlerde bulunmak ve tarz ve stiliyle ‘’Ben varım’’ demek artık erkeklerin de modada var seçkin olmalarına olanak tanıyor.
Yorum Yazın