TİC Holding Header
  • USD 32.428
  • EUR 35.064
  • Altın 2326.442
  • BIST 100 8880.09
  • Moda

En cool görünümde plajlardaki ıslak saç modası

Yazın gelmesiyle açılan deniz sezonu bayanların plajlarda şıklığını gözler önüne seriyor.
En cool görünümde plajlardaki ıslak saç modası
Sultan Gedik - Kadınlar her zaman şık ve güzel görünmeyi sevdiklerinden dolayı plajda da bu durumu elinden bırakmıyor.

Plajda şık bikini, mayo, pareo gibi aksesuarların yanında saçların modası da gözleri dolduruyor. Plajda sudan çıkmış, ıslak saçlarınızı basit şekillere sokarak sizlerde plajın en cool bayanı olabilirsiniz.

Plajda ıslak saçlarınızla en kolay baş etmenin yollarından biri; saçınızı tepeden basit şekilde toplayarak, topuz yapmak olacaktır. Hem basit hem de şık duran bu model, sizin cool bir görünüme sahip olmanızı sağlayacaktır. Birçok bayan yazın sıcak plajlarda tepeden topuzun seksi duruşunu tercih ediyor.



Bunun yanı sıra sudan çıktıktan sonra güneşin ve suyun verdiği doğallık ile oluşan dalgalı dağınık saçlarda plajlarda görmeye alıştığımız modeller arasında yer alıyor. Ancak siz hem tatlı, hem de seksi bir görünüm elde etmekten yanaysanız; farklı, minimal örgü modellerinden birini tercih edebilir ve plajdaki farkınızı ortaya koyabilirsiniz.

Yine sokak modasından plajlara taşınan bir diğer cool saç modeli ise; ensede topuz oluyor. Plajdayken hemen sudan çıkıp, güneşlenme taraftarıysanız; sizde saçlarınızı ensenizde topuz yaparak, güneşin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Bu yaz güneşin yakıcılığından bunalan ve korunmayı tercih eden bir yapınız varsa da; plajlarda bayanların en gözdelerinden farklı modellerde şapkalar ile kendinizi ve saçınızı koruyabilirsiniz. Aynı şekilde farklı modelleri bulunan hasır şapkalar ile sizde cool bir görünüm elde edebilirsiniz.

‘Hayır! Ben güneşi seviyorum ama saçlarım derli toplu dursun’ diyorsanız da; sofistike modellerde istediğiniz bandana ile saçlarınızı düzgün bir görünüme sokarak, şık bir görünüş elde edebilirsiniz.



Son olarak da yılların vazgeçilmez, günümüzün popüler saç modeli olarak atkuyruğu ile ne saçlarınız ıslakken, ne de kuruyken uğraşmak zorunda kalmadan deniz, kum ve güneşin keyfini çıkarabilirsiniz.

Sizde plajda hem şıklığımı, hem keyfimi bozamam diyorsanız; dilediğiniz saç modellerinden birini tercih ederek, bu yazın keyfini gönül rahatlığıyla çıkarabilir; her an cool görünüm ile plajlarda dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.
Yorum Yazın