TİC Holding Header
  • USD 32.338
  • EUR 35.196
  • Altın 2241.005
  • BIST 100 8792.15
  • Moda

Derin yırtmaçla dişiliğinizi konuşturun!

2017 yaz sezonu derin yırtmaçlı kıyafetlerle kadınların dişiliğini daha fazla göz önüne seriyor.
Derin yırtmaçla dişiliğinizi konuşturun!
Sultan Gedik - Kırmızı halıda ünlüler derin yırtmaçlı şık elbiseleri ile göz doldururken abiye ve gösterişli kıyafetlerde yırtmacın ne kadar etkili olduğunu da göstermiş oldular.

Derin yırtmaç modası artık birçok kıyafette kullanılıyor. Günlük elbise ve pantolonlarda da derin yırtmaçları görebilirsiniz. Basene yakın bölgenin yanı sıra ön ve yan detaylarda derin yırtmaç kullanılan kıyafetler artık trend olarak oldukça popüler olmayı başardı.

Yaz sezonunda hızla yükselişe geçen çiçek desenli elbise modelleri de derin yırtmaç detayları ile daha da renklendi. Hem sportif hem de şık kıyafetlerde kullanılan bu detay; kadınların bir anlamda dişiliğini ortaya koymasına destek oluyor.

Salaş düz ya da renkli pantolon modellerinde de derin yırtmaç detayları pantolonun havasını değiştirirken klasik pantolon modasından da uzaklaştırıyor. Böylece eteği anımsatan ancak pantolon olarak da şıklığı sunan bir etki yaratıyor.



Sezon içerisinde abiye kıyafetlerde artık derin yırtmaç detayı çok daha fazla kullanılacak. Tasarımcıların bu detayı atlamaması kadıların şıklık yarışında ve albenisini artırmada yardımcı olacak bir esinti yaratacak gibi gözüküyor.

Dekolte abiye elbiselerde çok fazla etkileyici olabilen bu detay üstelik taşıyan kişinin kendine olan özgüvenini de tetikliyor. Çünkü gözler bir an da kişiye kilitlenerek havasını etkiliyor. Biliyorsunuz kadınlar beğenilmekten ve bulunulan ortamda gözleri üzerinde toplamaktan çok hoşlanırlar.

Günlük kıyafetlerde ve abiye gece elbiselerinde sık olarak derin yırtmaç etkisini göreceğimiz kesin! Bu detayı kendine güvenen kadınlar mutlaka dikkate alacaklar.
Yorum Yazın