TİC Holding Header
  • USD 32.343
  • EUR 35.103
  • Altın 2307.974
  • BIST 100 8880.09
  • Moda

Denim artık forma gibi

Denim kıyafetler artık resmi olmayan ancak forma gibi her şekilde rahatlık sağlaması ile tercih edilen bir tarz.
Denim artık forma gibi
Deniz Burakcan Demir - Denim üzerine denim kıyafetler oluşturmak da bu forma özelliğini katan detaylar arasında. Özellikle pantolonlar bu konuda en önde giden kıyafetler. Denim pantolonlar üzerine yaz ayalarında askılı denim bluz giyerek bu özelliği yaratmak mümkün!

Pantolonların ayrıca her mevsimde giyilebilmesi üzerlerine denin gömlekler ve montlarla bu özelliği yaşatmasına etken oluyor. Yaz aylarında en çok tercih edilen kotlar arasında tabi ki şortları ve elbiseleri unutmamak lazım!

Kumaş olarak yaz aylarında daha ince kumaş kullanımı sağlanan kotlarda şortun yerini hiçbir kumaş şort alamıyor. Çünkü her açıdan en büyük rahatlığı sağlarken kombin açısından da en büyük kolaylığı getiriyor.



Denim şortunuz üzerine basit bir askılı penye giyilerek sokak stilinde rahatlığı yaşatırken; üzerine giyilecek parlak kumaşlı her hangi bir bluz ile gecelerde şıklığı dahi ortaya çıkarabiliyor. Denim parçalar vazgeçilmez kıyafetler arasında her zaman en çok tercih elden olmuştur. Bir anlamda giy çık tarzını yakalamak isteyenler için en rahat seçim!

Denim kıyafetlerde en önemli özellik rahatlığının yanı sıra kolay kombin yapılabilmesi demiştik. Ayrıca aksesuar, ayakkabı ve çantalarla da her şekilde uyumu yakalamaya olanak vermesi de önemli bir ayrıntı! Yani kısacası modanın en öncüsü olan denimler tatilde, sokak stilinde ve her yerde bizimle olmaya devam ediyor ve edecek!
Yorum Yazın