• Moda

Çizgiler mayolara taşındı

2017 sezon modası içerisinde yer alan çizgiler birçok kıyafette tasarımcıların kurtarıcısı olarak yer alıyor.
Çizgiler mayolara taşındı
Sultan Gedik - Özellikle modernize olmuş erkek gömlek modellerinde kullanılan çizgiler, mayolara da taşınarak çizginin detayını ve dokunuşunu yaratmıştır.

Çizgi modasında özellikle lacivert ve beyazın uyumu yıllardır süre gelen bir klasikleşmeyi taşırken, modernize bir şekilde dokunuşlar sağlayan mayolar üzerindeki serpiştirilmiş desenler ile farklılığı yakalamış. Bikini, mayokini ve mayolarda farklı bir hava yaratan çizgiler üzerinde meyve figürleri, nakışlar ve fırfırlar kullanılarak albenisini artıran bir etki yaratıyor. Özellikle bikinilerde kullanılan fırfır detayları bikinilere daha masum bir hava verirken ayrıca çizgilerinde etkisini artırıyor.

Kalın ve ince çizgiler farklı modellerde yenilikleri de getiriyor. Kilo sorunu olmayan kadınların rahatlıkla giyebileceği enine çizgili modellerde farklı renkleri bir arada görmek mümkün! Kırmızı, sarı, yeşil, mavi, pembe ve daha birçok rengi karışık olarak görebileceğimiz gibi beyaz ve ana renkleri bir arada bütünleşmiş olarak görebiliriz. Plaj modasında farklı modelleri taşıyan 2017 yılı yaz sezonu oldukça renkli detaylarla yenilikleri sürekli olarak tekrar ediyor. Sezonun bitmesine birkaç ay kalmasına rağmen moda tasarımcıları mayo ve bikinilerdeki yenilikleri bitirmeye pek niyetli değil.
Dikine çizgili modellerde lacivert ve beyazın hakim olduğu mayokini ve mayolar özellikle uzun gözükmek isteyen ve fiziğine güvenen kadınlar için ideal bir seçim! Farklı modellerdeki mayo ve bikinileri dolabından eksik etmeyen kadınlar için yeni bir teşvik olarak çizgili modelleri ekleme şansı olacak.

Yorum Yazın