TİC Holding Header
  • USD 32.343
  • EUR 35.103
  • Altın 2307.974
  • BIST 100 8880.09
  • Moda

Çıplaklık trendi ile baş döndürücü kıyafetler

Son zamanlarda özellikle ünlülerde görmeye alıştığımız kıyafetler arasında yerini alan yeni çıplaklık trendi hayli dikkat çekici!
Çıplaklık trendi ile baş döndürücü kıyafetler
Deniz Burakcan Demir - 2017 yaz aylarında transparan elbiseler şov dünyasında yer alan birçok ünlüyü etkilemiş durumda. İç çamaşırlarını ortaya koyan ya da tamamıyla çıplak olarak giyilen bu elbiseler cesareti de ortaya koyuyor.

Şeffaflığın bu kadarına da pes dedirten transparan elbiseler birbirinden farklı birçok tasarımı içeriyor. Sıradan kişilerin pek tercih etmeyeceği bu kıyafetler ancak şov dünyasında etkisini gösterecek kıyafetlerdir. Özellikle absürt ve sıra dışı birçok kıyafetle şov dünyasında şaşırtan kostümler giyen ünlüler; son zamanlarda çıplaklık trendini de bir hayli ilgiyle takip ediyor. Sokağa düşmeyecek olan bu moda; bazı esintileri ile kendini gösterse de tamamen modanın içerisinde yer alacak olan tasarımlar değil!

Bu kıyafetler arasında tül kumaştan üretilen ve sutyen ve şortla giyilen bir elbise tamamıyla tüm vücudu ortaya koyacak özellikler taşıyor. Bu kıyafetler arasında beyaz dantel kumaştan tasarımlanmış tulumlar sadece alt çamaşırla giyilerek göğüs çıplaklılığını da gözler önüne seriyor. Üstelik kırmızı halıda salınan ünlüler bunu tanga ile giyerek daha da seksi olabiliyor.
Dünya modası içerisinde yer alan ve iç çamaşırı dahi giyilmeden tüm seksiliği ortaya koyan birçok tasarım şov dünyasındaki ünlüleri tamamen sarmış bir trend olarak süreklilik taşıyacak gibi gözüküyor. Işıltılı ve pullu tasarımların yanı sıra dantel ve tül kumaş en fazla kullanılan kumaşlar.

Kadınları tüm hatlarıyla ortaya koyan bu tasarımlar; sanırım sadece dünya modası içerisinde kalacak. Ülkemizde bu konuda daha cüretkâr olarak kendini ortaya koyabilecek şov dünyası yıldızları yok gibi!
 
Yorum Yazın