TİC Holding Header
  • USD 32.344
  • EUR 35.119
  • Altın 2239.626
  • BIST 100 8753.67
  • Moda

Çiçekli tulumlar ile gelen serinlik

Yaz aylarında kıyafet sorunu pek yaşanmaz ve değişik birçok model ile kıyafet kombini yapmak mümkündür.
Çiçekli tulumlar ile gelen serinlik
Sultan Gedik - Üstelik çeşitlerin bol olması bazen tercih etmede sorun yaşatır ancak rahatlık ve serinlik veren kıyafetler genelde tercih edilmede ön sıralarda bulunur.

Bu serinlik ve rahatlık sunan kıyafetlerden olan tulumlar bu sezon kumaşlarının inceliği ve çiçekli olması ile daha bir kolaylık sağlıyor. İri çiçekler, minik çiçek desenleri, yaprak desenleri ve daha birçok deseni bir arada bulmak mümkün! Her yere rahat bir şekilde uyarlanabilmesi ise ayrı bir avantaj sunuyor. Genelde bütün olan tulumlar her yerde rahat olmayı sağlayacak etkiye de sahip!

Tulumlarda çiçek desenleri ilgi çekerken tabi tek renk tulumlarda rafa kaldırılmadı ancak tek renk tulumlarda daha göz alıcı modellerde bulunmuyor değil hani! Ama sezonun trend olan tasarımı tabi ki öncelikli olarak çiçek desenli tulumlar. Mini, midi ve maksi boylardaki tulumlarda en çok rağbet gören ise midi ve maksi boyları! Mini tulumlar pek sokak modasında tercih edilmiyor. Genelde plajlarda ya da yazlık bölgelerde öne çıkıyor.



Genel olarak tulumlarda ayakkabı seçimi düz ve sandalet tarzı olmalıdır. Üstelik çiçek desenli olması canlılığı yaşatması ve rahatlığı sunması ile ayakkabılarda bu yöne eğilim yaratıyor. Yaz serinliği bu sezon elbiseler, etekler ve tulumlarla bir hayli renkli ve desenli! Üstelik kolay giyilip çıkılması ile de her yere uyum sağlaması da artıları arasında! Dolabınızda birbirinden şık ve rahat tulum modellerine mutlaka yer vermelisiniz.
Yorum Yazın