TİC Holding Header
  • USD 32.341
  • EUR 35.213
  • Altın 2246.924
  • BIST 100 8792.15
  • Moda

Blorange saç rengi farkı

Saçlar kadınları her açıdan etkileyici kılan en önemli unsurlardır. Özellikle değişiklik yaparak fark yaratmayı isteyenler için 2017 de trend olan ve İngiliz kuaför Alex Brownsell tarafından tasarımlanan yeni saç rengi Blorange saç rengi oldukça dikkat çekici ve etkileyici!
Blorange saç rengi farkı
Deniz Burakcan Demir - Modeller üzerinde deneyerek ortaya çıkardığı bu saç rengi popüler olmaya çoktan aday oldu bile!

Blorange saç renginde en büyük özellik saç; ışık almasıyla pembe ve sarı renge tonlardan geçiş yapabilmesi! Ünlü kuaför bu rengi elde ederken turuncu ve kırmızı tonlarla kullanarak bu değişik rengi yakalamış.  Sadece bu rengi yakalamak oldukça zor! Tabi bunu yakalayabilecek profesyonel kuaförleri ayırmak gerekli. Tesadüf olarak icat edilen bu saç rengi artık usta kuaförler sayesinde trend olmayı sürdürür mü bilinmez ancak kadınların bu saçlara meraklı olması ve istemesi kaçınılmaz tabi.

Saç renkleri değişim gerektiren ve kadının sık olarak yenilenmesini sağlayan etkiler yarattığı bir gerçek! Her saç tonu tabi yüz ve tene göre yakışık almalı! O nedenle ten rengine uygun saçları seçmek ve ona göre değişim sağlamak absürt görünmemek için dikkat edilmesi gereken bir ayrıntı.

Saç stilleri de aynı şekilde saç rengini göstermeye destek olabilmektedir. Özellikle bazı renkler uzun saçlarda daha etkili dururken bazı renkler ise kısa saçlarda kendini gösteriyor. Klasik siyah, sarı ve kahve tonlarının dışında artık onlarca farklı renkte saç renkleri kadınlar için bir fırsat.

Saç renginizi seçerken mutlaka yüzünüze ve teninize tarzınıza fark katacak şekilde seçerek daha etkileyici olabilirsiniz. Blorange saç rengi oldukça albenisi yüksek bir renk; umarım bu renk yakalanır da saçlarda görebiliriz.
Yorum Yazın