TİC Holding Header
  • USD 32.342
  • EUR 35.128
  • Altın 2234.999
  • BIST 100 8753.67
  • Moda

Beyazla farklı kombinler

Yaz aylarında hem sağlıklı olması hem de serin tutması nedeniyle beyaz kıyafetler çok daha fazla tercih edilebiliyor.
Beyazla farklı kombinler
Elbise, etek, şort, pantolon, etek ve daha birçoğu! Beyaz renkte kıyafetleri kombinlemek de oldukça kolay! Çünkü her renkle iyi bir uyum sağlayabilmesi açısından sorun yaşatmıyor.

‘’Altına ne giysem’’ diyerek ayakkabı aratmıyor.

Beyaz ve siyahın zıtlığını ve uyumunu yaşamak isteyenler; siyah bir keten pantolon üzerine fırfırlı beyaz bir bluzla şıklığı da yaşayabilir. Aksesuar olarak siyah bir şapka ve siyah ayakkabılar yeterli olacaktır. Tabi küpe, kolye ve bilekliği de unutmadan! Bu kombini geceleri dışarı çıktığınızda rahatça kullanabilir ve stilinizle beğeni toplayabilirsiniz.

Gün içerisinde sokakta beyaz bir elbise giyerek hem sıcağı bir nebze unutabilir hem de rahat esintiler yaratabilirsiniz. Minik çiçek desenli bir elbise ya da iri çiçek desenli bir elbise olabilir ama düz beyaz da tercih edilebilir. Altına; bez ayakkabı, sandalet veya terlik giyebilirsiniz. Aksesuar olarak da bir mavi ya da beyaz şapka tercihiniz olmalıdır. Gözlük de bu sadeliğinizi tamamlayacaktır.

Yaz aylarında işe giderken beyaz pek tercih edilmez nedense! Çabuk kirlenmesi mi nedendir acaba? Olabilir ancak beyazı alt değil üst olarak tercih ederek ofis şıklığını yaşamak gerekir. Salaş uzun çiçek desenli renkli bir etek üzerine tek kol bluzla kombin sağlayabilir ya da üst olarak düz beyaz bir dar gömlek giyebilirsiniz. Ayakkabı olarak da dolgu topuk giyerek daha alımlı olmak mümkün!

Beyaz kıyafetlerin uyum sorunu yaşatmaması ve rahatlıkla her şekilde kombinlenebilmesi özellikle sıcak yaz aylarında sıkılmadan ve terlemeden zaman geçirmenize destek olacaktır. Önemli olan tercihleriniz de yardımcı detayları da unutmamak!
Yorum Yazın