TİC Holding Header
  • USD 32.337
  • EUR 35.222
  • Altın 2246.623
  • BIST 100 8792.15
  • Moda

Beyaz ayakkabılarla sadeliği ve şıklığı keşfedin!

Her türlü kıyafetin altına rahatlıkla tercih edilebilecek beyaz ayakkabılar; modelleri ve stiliyşe sizleri de sıkıntıdan kurtaracaktır. Genelde spor kıyafetlerle giyilen ve bağcık olan beyaz bez ya da spor ayakkabılar artık elbise, etek gibi her türlü kıyafetle rahatlıkla giyilebiliyor.
Beyaz ayakkabılarla sadeliği ve şıklığı keşfedin!
Deniz Burakcan Demir - Günümüzde birçok marka artık rahatlığı sağlayan ve sağlıklı olan spor beyaz ayakkabılarda tasarımları da geliştirerek sporluğun yanı sıra şıklığı da kullanarak birer kurtarıcı olarak modelleri ortaya çıkarmıştır.

Ünlü birçok spor ayakkabısında görebileceğiniz beyaz spor ayakkabılarında oluşturulan desen ve renk dokunuşları bu şıklığı ortaya koymuştur.

Artık rahat olmak ve ayak sağlığı; en önemli trend! Ünlüler dahi birçok şık kıyafetin altına rahatlığı nedeni ile spor ayakkabıları tercih edebiliyor; hatta özel gecelerde bile! Spor olmak bir tarzdır önemli olan yakıştırmak ve uyumluluğu yakalamaktır.

Markaların beyaz spor ayakkabılara kattığı detaylar özellikle elbiseyle ayakkabının büyük bir uyum yaşamasına destek oluyor. Çiçek desenli salaş omuzları düşük bir elbisenin altına beyaz bir spor ayakkabı aksesuarlarla desteklendiğinde şıklığa dönüşebiliyor.

Nike, Adidas, Golden Goose Deluxe Brand, Acne Studios, Saint Laurent gibi ünlü markalar rahatlığı ve sokak modasında şıklığı da yansıtmak isteyen tarzlarıyla kendini ortaya koymak isteyenler için birer ekol olan markalardır. Üstelik sokak modasında beyaz renk kendi başına bir asalet yaratarak albeniyi de artırıyor.



Mutlaka gecelerde topuklu ayakkabılar kadınların tutkusu ve vazgeçilmezi; ancak gün içerisinde ya da gezmelerde beyaz spor ayakkabıyla şıklığını da ortaya çıkarabilmeniz mümkün!

Tarz olmak ve stiliyle öne çıkmak kombinlerde yakalanan özelliklerle de ortaya çıkaracak dokunuşlar sunar. Önemli olan stilinize bazı dokunuşlarla renk katarak değişim rüzgarlarını estirmek!
Yorum Yazın