TİC Holding Header
  • USD 32.338
  • EUR 35.153
  • Altın 2240.659
  • BIST 100 8753.67
  • Moda

Bel çantaları ile yine eller özgür

Çantalar özellikle kadınların olmazsa olmazları arasında en önemli aksesuarlarıdır.
Bel çantaları ile yine eller özgür
Üstelik çantaların kadınların hayatının merkezi olduğunu söylemek mümkün!
Sırt çantası, kova çantalar, hasır çantalar, el çantaları, heybe çantalar ve daha niceleri. Bu örnekler saymakla bitmez. Kadınların taşımaktan sıkılmadıkları yükleridir desek yanlış olmaz!

Çanta öncelikle kadınlara ait her türlü eşyayı alabilecek nitelikte olmalıdır. Bu nedenle büyük çantalar birçok kadın için vazgeçilmezdir. Ama artık yük taşımaya ve ağırlık kaldırmaya gerek yok! Neden mi? Bel çantaları yine nostaljik olarak kopup geldi ve kadınların belinde yerlerini alıyor.

Farklı birçok modeliyle bel çantaları; hem sokak stilinde hem de kendini ispat eden ünlülerin belinde yerini aldı. Bel çantası çok fazla teferruat gerektirmeyen spor ve rahat duruşuyla tercih ediliyor. Tabi bel çantaları öyle ağzına kadar her istediğinizi taşıyacak boyutta değil ama günlük kullanımda ve sokakta sizi bu yaz mevsiminde rahat ettirebilir.

Tüylü modelleri, spor modelleri ve farklı göz alıcı tasarımları ile birçok ünlü marka stiliyle sokaklara adımını attı bile! Kapitone desenli belde normal çanta görünümü ile Kendall Jenner bel çantalarında modeliyle dikkat çekiyor. Daha birçok ünlü markanın stilleri de oldukça dikkat çekici!

Bel çantalarında eski yılardan farklı olarak bildiğiniz uzun askılı çanta modellerinin bel çantası tasarımını görmek mümkün! Bu şekilde bir anlamda askılı çantaların sapları kısaltılmış ve bele göre ayarlanmış diye düşünebiliriz. Bu da çantanın rolünün ne kadar önemli olduğunu vurguluyor tabi!

Farklı renk ve tasarımlarıyla artık bellerde rahatlık isteyen kadınların ideal seçimleri olacak bel çantaları, uzun süre kullanımda kalacak gibi!
Yorum Yazın