TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 34.958
  • Altın 2324.222
  • BIST 100 9129.19
  • Moda

Askılı elbiselerle tişört ve kazak modası

İnce askılı elbiseleri bahar ayında nasıl giyeceğinizi düşünmeyin! Moda dünyasının trendlerini belirleyen isimlerin artık elbiseler içerisine tişört ve ince boğazlı kazak giyerek kombinliyor olması; bu moda akımını da hayatımıza getiriyor.
Askılı elbiselerle tişört ve kazak modası
Fatma Güler - Tuhaf bir moda anlayışı olarak düşünüyor olabilirsiniz ancak; ince askılı elbise içerisine giyilmiş olan tişört ve ince boğazlı kazak kombinlerle; hem rahat edebilecek hem de elbisenin gecelik havasından kurtulmasını sağlayacaksınız.

Altına giyilen açık ayakkabılar ya da spor ayakkabılar ile çok daha farklı bir çekici duruş ve feminen bir görünüm elde etmek mümkün olmayabilir ancak;  bu trendi yine de denemelisiniz!

Çünkü farklı olmak ve farklı versiyonlarla giyim tarzını değişim içerisinde bulundurmak sizi de değişime uğratacaktır. Özellikle bu modayı yansıtırken saçların ve doğallığın çok fazla olması gerekmektedir.

Tamamen dağınık bir saça sahip olarak çabasız bir şıklık elde etme trendi oldukça hakim!

Askılı elbiseler 90’lı ve 2000’li yıllarda birçok etkinlik içerisinde kullanılan ve özellikle ünlülerin çok fazla tercih ettiği kıyafetler arasında yer almıştı.  Bu tarz elbiseler küçük dokunuşlar ile değişim sağlanarak düğünlerde ya da mezuniyet balolarında da tercih edilmişti.  Aynı şekilde bunu hayatınız içerisine yansıtabilir özel gecelerde de bu şekilde rahatlığı yansıtmak amacıyla giyebilirsiniz.

Zaten son dönemlerde ortaya çıkan bir pijama şeklindeki ceket pantolonlardan sonra gecelik şeklinde olan bu elbiselerin içerisinde tişört giymek çok da absürt olmasa gerek!

Moda tasarımcılarının artık trendler için hiçbir ekstra çaba göstermemesi ve rastgele dahi giyimi modaya yansıtmayı sağlaması; bir anlamda özgürlüğün ve rahatlığın ifadesi olarak ortaya çıkıyor öyle değil mi
Yorum Yazın