TİC Holding Header
  • USD 32.354
  • EUR 35.154
  • Altın 2307.984
  • BIST 100 8880.09
  • Medya

TİGAD, İnternet Basın Yasası'nı Cumhurbaşkanına ulaştırdı

Belli bir yasaya bağlı olmayan internet basın çalışanlarının sorunlarını çözmek için mücadele eden ve bu yönde kanun yapıcılara hazırladığı "İnternet Basın Yasası Taslağını" ulaştıran İnternet Gazeteciliği Derneği (TİGAD) Genel Başkanı Okan Geçgel, taslağın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ulaştırıldığını bildirerek çalışmaların takipçisi olacaklarını belirtti.
TİGAD, İnternet Basın Yasası'nı Cumhurbaşkanına ulaştırdı
TİGAD Genel Başkanı Okan Geçgel, AK Parti MKYK Üyesi, Malatya Milletvekili, 64. ve 65. Hükümet Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ile yaptığı görüşmede, internet basın çalışanlarının ve kurumlarının sorunlarını masaya yatırarak çözüm yollarını sunduklarını söyledi.

Geçgel, "Sayın bakanımız TİGAD'ın hazırlamış olduğu internet basın yasasını inceleyerek ilgileneceğini belirtmişti, bu hafta yapılan AK Parti MKYK toplantısında Sayın Cumhurbaşkanımıza taslağımızı vererek çalışmalara başlandığını müjdeledi. Bizler binlerce çalışanı olan İnternet Basın çalışanlarının sorunlarını tespit edip, çözüm üreteceğiz ve her platformda onları yalnız bırakmamak için gece gündüz çalışacağız" dedi.

"Kanun çıkana kadar var gücümüzle uğraşacağız" ifadelerini kullanan Geçgel, "Meclis ve Hükümet nezdinde bu yasanın çıkması ve hak kaybına uğrayan, gece gündüz haber peşinde koşan emektar arkadaşlarımızın hakkını almak için yorulmadan, usanmadan mücadele edeceğiz." Şeklinde konuştu.


Yorum Yazın