• Medya

Show TV'den yeni günlük dizi 'Rüzgarlı Sokak'

Show TV ekranlarında günlük dizi olarak yayınlanacak 'Rüzgarlı Sokak' dizisinin çekimleri Ankara’da başladı.
Show TV'den yeni günlük dizi 'Rüzgarlı Sokak'
Birsöz TATLISÖZ - Kadın izleyicileri ekrana kilitleyecek olan dizi çok yakında Show TV ekranlarnda yayın hayatına başlıyor.

Kim Bunlar Medya-Fezai Polat’ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Oğuz Yalçın’ın yaptığı, senaryosunu Fatih Yıldız yazdığı “Rüzgarlı Sokak” dizisinin çekimleri başladı. Kadınlara hitap edecek olan projenin oyuncu kadrosunda Sedat Mert (Murat) Başak Boran Oksal (Canan) Handan Kılıç (Mine) İlker Kurt (Semih), Reha Beyoğlu (Orhan) ve Şekip Taşpınar  (Davut Kara) Deniz Baytaş (Nimet), Şahin Ergüney (Sabri), Münir Canar (Numan Baba), Oktay Dal (Turgut), Umut Oğuz (Umut), Ebru Uysal (Filiz), Jale Aylanç (Kıymet Ana), Serpil Gül (Pervin), Murat Çidamlı (Köksal), Selver Kınık (Safiye), Ahmet Erkut (Nevzat), Nilüfer Kılıçarslan (Şefika), Korhan Tunçdan (Suat), Halit Erker (Cenk), Gül Öner (Sofia), Cemre Tosun (Seval), Kenan Olpak (Rasim), Levent Kol (Cahit) rol alacak.

Dizinin kısaca konusu ise şöyle; Canan küçük yaşta bir yangında annesi ve babasını kaybeder. Halası Nimet ve eniştesi Sabri’nin yanında yeni bir hayata başlar. Canan’ın ailesi öldürülmüştü, ama kim neden ve nasıl böyle bir şey yapmıştı? Tüm bu soruların cevabını bulmak için hukuk fakültesini kazanır ve bu şekilde adaleti arkasına almış olur. Bu kazanç; yeni bir başlangıçtı onun için. Hem tek başına bir hayat hem de hesabı sorulması gereken bir geçmiş. Ancak yalnız olmayacaktı. Mine ile yolları kesiştiğinde, ikisi de yepyeni bir geleceğin kendilerini beklediğinden habersizlerdi…

 ‘Rüzgarlı Sokak’ çok yakında Show TV’de başlıyor!
 
Yorum Yazın