TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.148
  • Altın 2294.309
  • BIST 100 8880.09
  • Medya

Diriliş Ertuğrul 26 Ekim'de izleyiciyle buluşacak

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Ertuğrul Gazi'nin ve Osmanlı'nın kuruluş hikayesini anlatan 'Diriliş Ertuğrul' 26 Ekim'de televizyon izleyicisiyle buluşacak.
Diriliş Ertuğrul 26 Ekim'de izleyiciyle buluşacak
AA - Yapımcılığını Tekden Film’in üstlendiği ve bu yılın en merak edilen yapımlarından olan Diriliş Ertuğrul, bu yıl 3. sezonuyla, tarihe ışık tutmaya devam edecek.

Dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2 sezondur devam eden hikayenin dışında, başka bir hikaye ile 26 Ekim'de izleyici karşısına çıkacaklarını söyledi.

"Ertuğrul" karakterinin yeni sezonda Kayı beyi olduğunu aktaran Bozdağ, "Ertuğrul Bey’in yolculuğunda başka bir hikaye başlayacak. Biraz gecikmeli gibi oldu ama yeni sezona başka bir hazırlıkla başlıyoruz. Yeni mekanlar, yeni obalar oluşturuldu. Yeni konseptler oluşturuldu ve yolculuğumuzda Bilecik Söğüt’e doğru gidiş var ve bu yıl da Ankara Karacadağ’daki hikayeleri ekrana getirmeye çalışacağız." diye konuştu.

Bozdağ, iki sezon boyunca hikayenin geçtiği obada ve oba dışında hainleri temizlemekle meşgul olduklarına dikkati çekerek, sözlerine şöyle devam etti:
"Şimdi artık fetih zamanı diyoruz. Diriliş, umut ediyorum bu yıl da izleyiciyi memnun edecektir. Şu anda her şey yerinde ve güzel gidiyor. Talihsiz bir kaza atlattı bir oyuncumuz ama kısa bir sürede iyileşti. O da aramıza dönecek. Bu yıl da izleyicinin hem geçmişi, hem bugünü Diriliş’ten okuyabileceğini düşünüyorum. Zaten biz hikayemizde, bugünü anlamak istiyorsak 13. yüzyılı anlamamız ve nerede nasıl başladığımızı iyi öğrenmemiz gerektiğini söylemiştik.''
Yorum Yazın