TİC Holding Header
  • USD 32.388
  • EUR 34.981
  • Altın 2331.671
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Tuba Ünsal’dan Şeyma Subaşı'na sert sözler!

Geçtiğimiz günlerde Türk Hava Yolları'na Instagram hesabından seslenen Şeyma Subaşı, İbiza'ya direk uçuş talep etmişti. Sosyal medya fenomeninin bu sözlerine eleştiri yağarken, bir tepki de Tuba Ünsal'dan geldi. Subaşı'nın 'Ben boşum bende ancak bu var. Bu kadarım. Beni zaten küçük küçük kızlar takip etsin' sözleri üzerine Ünsal, sert çıktı.
Tuba Ünsal’dan Şeyma Subaşı'na sert sözler!
Son zamanlarda yaptıkları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, geçtiğimiz gün Türk Hava Yolları’na yaptığı çağrı ile alay konusu olmuştu.

Subaşı şimdi de Tuba Ünsal'dan tepki gördü.

Oyuncu Tuba Ünsal, sosyal medya hesabından, Şeyma Subaşı'na sert bir çıkış yaptı.Subaşı'nın "Ben boşum bende ancak bu var... Bu kadarım... Beni zaten küçük küçük kızlar takip etsin" sözleri üzerine Ünsal, "Senin boş beleş ağız büken hallerini takip etmesin o küçük kızlar" dedi.

Tuba Ünsal, "Bu ülkenin kız çocuklarının doğru rol modellere ihtiyaçları var. Çalışan, üreten, kadınlığı ağız bükerek öğrenmeyen… Kadın gibi kadın olarak yetişecek o genç kızlar" dedi.



Ünsal yazısının devamında ise şunları not düştü:
“Bu artık ahlak erozyonunun geldiği son nokta. Senin boş beleş ağız büken hallerini takip etmesin o küçük kızlar. Bırak seni yine adamlar takip etsin. Bu ülkenin kız çocuklarının doğru rol modellere ihtiyaçları var. Çalışan, üreten, kadınlığı ağız bükerek öğrenmeyen… Kadın gibi kadın olarak yetişecek o genç kızlar…”

Şeyma Subaşı’nın bu sözlere ne diyeceği merak konusu oldu.
Yorum Yazın