TİC Holding Header
  • USD 32.341
  • EUR 35.213
  • Altın 2246.924
  • BIST 100 8792.15
  • Magazin

Sunucu Oylum Talu ile Methi Bengisu boşanıyor!

Ünlüler dünyasındaki ayrılık haberlerine, corona virüs günlerinde bir yenisi daha eklendi. Nisan 2013'te Methi Bengisu ile nikah masasına oturan sunucu Oylum Talu'nun, boşanma kararı aldığı ve eşiyle yaşadıkları evi terk ettiği öğrenildi.
Sunucu Oylum Talu ile Methi Bengisu boşanıyor!
Sabah gazetesinden Bülent Cankurt'un haberine göre;  "Son yıllarda ardı ardına gelen boşanma ve ayrılık haberleri, maalesef Covid-19 salgını döneminde de devam ediyor!

Bu seferki ayrılık haberinin kahramanları; ekranların başarılı yüzlerinden Oylum Talu ile Nisan 2013'te nikah masasına oturduğu eşi Methi Bengisu.

Artık neyi paylaşamadılar, hangi konuda anlaşamadılar öğrenemedim ama boşanma kararı alan çiftten Oylum Talu, eşiyle yaşadıkları evi terk edip annesinin evine gitmiş.

Kısa süre evli kaldığı Mert Çelet'ten 2007 yılında boşanan Oylum Talu, 2013'te Methi Bengisu ile evlenip Türkiye'nin en 'sosyelit' ailelerinden birine gelin gitmişti.



DAMADIN AİLESİ DÜĞÜNE GİTMEMİŞTİ
Ancak o dönem, Talu'nun eşinin ailesine sergilediği tavırlar yüzünden 'istenmeyen gelin' ilan edildiği konuşulmuş, hatta Methi Bey'in anne-babası Emin-Sevinç Bengisu, çiftin Les Ottomans'daki düğününe bile katılmamıştı.

Sonrasında ne yaşandı; Talu, Bengisu çiftinin gönlünü alabildi mi bilmiyorum ama 7 yıldır süren evliliklerinde pek çıt çıkmamıştı!

Keşke şapkalarını önlerine koyup bir kez daha düşünseler diyecektim ama söylenenlere göre barışmaları mümkün değilmiş!

Artık ne yaşandıysa, Methi Bengisu, evliliği kafasında çoktan bitirmiş ve geri adım atmaya da niyeti yokmuş.
Yorum Yazın