TİC Holding Header
  • USD 32.347
  • EUR 35.13
  • Altın 2308.449
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Selin Ciğerci takipçisine sert çıktı: Senin yarına çıkacağın belli mi?

Selin Ciğerci, düğünden bir fotoğrafını anne ve babasının fotoğrafıyla yan yana koyarak, "Bize de 38. yıllara girmek nasip olsun" notuyla paylaştı. Bir takipçisinin "O görür de sende zor gibi 38" yorumuna kızan Ciğerci, "Senin akşamı göreceğin, yarına çıkacağın belli mi?" diyerek cevap verdi.
Selin Ciğerci takipçisine sert çıktı: Senin yarına çıkacağın belli mi?
Geçtiğimiz ay futbolcu sevgilisi Gökhan Çıra ile görkemli bir düğünle evlenen sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Eşi Gökhan Çıra ile düğünden bir fotoğrafını, annesiyle babasının fotoğrafıyla yan yana koyan Selin Ciğerci, "Aa.. Annemlerin de böyle fotoğrafı varmış, dil çıkarırken. 38. yıllarına girecekler, bize de 38. yıllara girmek nasip olsun" notuyla paylaştı.

Takipçisine sert çıktı

Gönderi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alırken, bir takipçisinin yorumu Selin Ciğerci'yi oldukça kızdırdı. Takipçisinin "O görür de sende zor 38" yorumuna sert çıkan sosyal medya fenomeni, "Senin akşamı göreceğin, yarına çıkacağın belli mi?" diyerek cevap verdi.

"Paris hilton'dan daha güzelim"



Öte yandan Selin Ciğerci, geçtiğimiz günlerde de sosyal medya hesabından, "Paris Hilton gibiyim ama daha güzelim" notuyla video paylaşmıştı.
Yorum Yazın