TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.148
  • Altın 2294.309
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Ebru Şancı: Yan yanayken sürekli tartışıyoruz!

Koronavirüs salgını nedeniyle eve kapanan ünlü isimlerden biri olan Ebru Şancı, dün bir magazin programına telefonla bağlandı. Şancı, bu sürecin kolay olmadığını anlatırken; eşiyle sürekli sürtüşüp tartıştıklarını da söyledi.
Ebru Şancı: Yan yanayken sürekli tartışıyoruz!
2015'te futbolcu Alparslan Öztürk ile dünyaevine giren Ebru Şancı, bir yıl sonra ikizleri Mila ve Ceylin’i dünyaya getirmişti.

Son dönemde tüm dünyada etkisini arttıran ve ülkemizde de görülen corona virüs sebebiyle Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig’i erteledi.

Öztürk çifti de kızlarını da alıp Bodrum'daki yazlıklarına gitti.

Ebru Şancı, Instagram’da paylaştığı videoda eşine, “Artık karantinadasın. İki seçeneğin var. A şıkkı; benimle ve kızlarınla olacaksın” dedi. Alparslan Öztürk, Ebru Şancı’nın sözü bitirmesini beklemeden “Kesinlikle B şıkkı” yanıtını verdi.



Eşi ile bu süreçte sürekli tartışmaya başladıklarını söyleyen Ebru Şancı dün 2. Sayfa' programına bağlandı. Şancı, karantina günlerini şöyle anlattı: “Alparslan, Göztepespor’da oynadığı için haftanın 5 günü İzmir’deydi. İki haftada bir de deplasmana gidiyordu. Fazla görüşemiyorduk. Salgın korkusundan İstanbul’daki gelinlik atölyemi geçici olarak kapattım. Birlikte Bodrum’a geçtik. Ama gördük ki; aynı evde bu kadar uzun süre yan yana kalmaya alışık değilmişiz. Sürekli tartışıp sürtüşüyoruz. Allah’tan villamız 3 katlı. Katları ayırdık.”

Öte yandan şimdilerde 3. çocuklarına kavuşmak için gün sayan çiftin bir oğlu olacak.

İkili bebeklerine Kürşad ismini verecek.
Yorum Yazın