TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.98
  • Altın 2324.358
  • BIST 100 9129.19
  • Kültür-Sanat

Masalsı ve büyülü bir sergi 'Mitoloji' açıldı

Renklerin İzinde Kültür ve Sanat Topluluğu, 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü Tayyare Kültür Merkezi Sami Güner Sanat Galerisi’nde “MİTOLOJİ“ isimli karma sergisi ile sanatseverlerle buluştu.
Masalsı ve büyülü bir sergi 'Mitoloji' açıldı
6. sergisini düzenleyen topluluk, bu sergisinde farklı kültürlerde ön plana çıkmış mitolojik kahraman ve hikayelere yer veriyor. 30 farklı sanatçıyı buluşturan sergide 41 adet resim ve 5 heykel çalışması bulunuyor.

Trombon sanatçısı Egemen Yılmaz’ın solo performansı ile açılışı gerçekleştirilen sergide yer alan eserler sanat izleyicisinin büyük beğenisini topladı.

Küratörlüğünü Pınar Ülker’ in yaptığı sergi; “Mitoloji” teması aracılığıyla binlerce yıldır bu dünyada yalnız olmadığımızı, insanoğlunun doğadaki yerini ve bu yerden yola çıkarak bir arada yaşamanın nasıl da kolayca mümkün olduğunu anlatmak ve insanlık tarihine bir selam göndermek istiyor.



Mitolojinin büyülü ve masalsı dünyasının anlatıldığı sergi 27 Mayıs 2023 Cumartesi gününe saat: 19:00’a kadar Tayyare Kültür Merkezi Sami Güner Sanat Galerisi’nde izlenebilir.

Kaynak: Günsu Saraçoğlu - Mikado İletişim Ajansı
Yorum Yazın