TİC Holding Header
  • USD 32.313
  • EUR 35.083
  • Altın 2278.028
  • BIST 100 8880.09
  • Komik & İlginç

Direksiyonda gelin var

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde hayatlarını birleştiren 25 yaşındaki gelin ile 27 yaşındaki damadın gelin arabası, ‘TIR’ oldu. TIR’ın şoför koltuğuna da gelin oturdu.
Direksiyonda gelin var
KAHRAMANMARAŞ / İHA - Uzun süredir, baba mesleği olan TIR şoförlüğü yapan 27 yaşındaki Tuncay Arifoğlu, 25 yaşındaki Emine Polat ile dünya evine girerken, gelin arabası olarak ‘TIR’ı seçti.

Dorse olarak tabir edilen kısmı çıkarılan ve gelin arabası olarak süslenen TIR’a binen çiçeği burnunda gelin Emine Polat ve damat Tuncay Arifoğlu, unutulmayacak bir anı olarak kalması için ortaklaşa karar aldıklarını kaydettiler.

Elbistan’da yaz aylarının gelmesiyle birlikte düğün merasimlerinde de artış yaşanıyor. Hemen her gün onlarca çiftin düğün töreni gerçekleşiyor. Düğün törenlerinin vazgeçilmezi olan gelin arabaları için de birbirinden ilginç araçlar tercih ediliyor. Birçok gelin ve damat tercihini limuzin ya da lüks araçtan yana kullanırken, 25 yaşındaki Emine Arifoğlu (Polat) ile 27 yaşındaki Tuncay Arifoğlu, gelin arabası olarak TIR’ı seçti.

Damada ait olan TIR’ı gelin arabası olarak süsleyen ve şehirde gezintiye çıkan gelinle damat, vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaştı. Bu ilginç durumu daha da ilginç hale getiren olay ise, gelinin düğün arabası haline getirilen TIR’ı kullanması oldu.

"EŞİME DESTEK OLMAYI ÇOK İSTERİM"
Abdülhamit Han Parkı’nda TIR’la tur atan gelin, şoför koltuğunu TIR şoförü olan eşine bırakmadı. Bundan sonraki hayatlarını eşi ile birlikte iyi ve kötü günde birbirlerine destek için sürdüreceklerini ifade eden Emine Polat, “Eşim TIR şoförlüğü yapıyor. Değişiklik olsun diye gelin arabası olarak da eşimin TIR’ını seçtik. İleride çocuklarımıza torunlarımıza anlatacağımız güzel bir anı olacak. Bizi TIR’la gezerken görenler de ilgi ile karşılıyor. Evliliğe ilk adımı attığımız bu günde TIR’ın şoför koltuğuna geçtim. Bu mesleği öğrenip evimizin geçimini sağlayarak, eşime destek olmayı çok isterim. Eşimle birlikte uzun yollarda direksiyon sallamaya hazırım” diye konuştu.

Damat Tuncay Arifoğlu ise, uzun süredir TIR şoförlüğü yaptığını hatırlatarak, “Eşimle birbirimizi severek evlendik. Uzun süredir de TIR şoförlüğü yapıyorum. Mesleğimle de gurur duyuyorum. Allah mutluluğumuzu bozmasın” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazın