TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.124
  • Altın 2297.323
  • BIST 100 8880.09
  • Komik & İlginç

2118 yılından gelen CIA ajanı

Alexander Smith adlı bir kişi gelecekten geldiğini ve 2118 yılına ait bir resme sahip olduğunu iddia etti.
2118 yılından gelen CIA ajanı
Alexander Smith adlı kişi 2118 yılından aldığı bir resme sahip olduğunu ve gelecekten geldiğini öne sürdü. YouTube'taki videosunda kendisinin zamanda yolculuk yapan ilk isimlerden birisi olduğunu iddia eden Alexander Smith, her şeyin 1981 yılında başladığını belirtti.

Zaman yolculuğu CIA'in projesiydi, şuanda beni arıyorlar

1981 yılından beri seyahat eden yaşlı adam, gizli bir CIA denemesinde yer aldığını ve gelecekte dünyanın nasıl göründüğünü, bir videosunda anlattı.

"CIA beni arıyor ve ben de saklanarak yaşıyorum" diyen Smith, zaman yolculuğundan söz ederek hayatını tehlikeye attığını söyledi.



Her şey 1981 yılında yaşandı

Apex TV'ye konuşan Smith, "2118 yılını çok gizli bir CIA misyonunun bir parçası olarak ziyaret ettim. Bildiğim kadarıyla, zaman yolculuğunun başarıyla tamamlandığı ilk zamanlardan biriydi. Geleceğe ve sonra da geçmişe gittim. Hepsi 1981 yılında yaşandı." dedi.

Dünyanın buna hazır olmadığını düşündüğü şu zamana kadar beklemeyi tercih ettiğini söyleyen Smith, "Hükümet orijinal fotoğrafa el koydu, ancak benden almadan önce düzenlediğim kopyayı almayı başarmıştım." şeklinde konuşarak iddiasının altını çizdi.

Uzaylılar gerçek mi?

Uzaylıların da var olduğunu söyleyen adam "Yabancılar bizi ziyaret ediyor, dünyaya gelen akıllı uzaylılar var. İlk önce 21. yüzyılın ortalarında ziyaret ediyorlar." dedi.



Alexander Smith yolculuk yapan tek kişi değil

Zamanda yolculuk yaptığını iddia eden ilk isim Alexander Smith değil. Daha önce de gelecekten ve geçmişten geldiğini iddia eden kişiler teorilerini ortaya koymuş ve uzun süre gündemde kalmışlardı.

'Geleceğe ve sonra da geçmişe gittim'

Smith, "2118 yılını çok gizli bir CIA misyonunun bir parçası olarak ziyaret ettim. Bildiğim kadarıyla, zaman yolculuğunun başarıyla tamamlandığı ilk zamanlardan biriydi. Geleceğe ve sonra da geçmişe gittim. Hepsi 1981 yılında yaşandı." dedi.

Fotoğraftan daha fazla şey deşifre edilebilir

Bulanık resim, her biri garip bir şekilde şekillenmiş bir dizi uzun yeşil binayı gösteriyor gibi görünüyor. Londra ya da New York gibi kalabalık bir şehir olmanın ötesinde, fotoğraftaki binalar çok yayılmış görünüyor. Bununla birlikte, kalitesiz fotoğraftan biraz daha fazla şey deşifre edilebilir.


Yorum Yazın