TİC Holding Header
  • USD 32.354
  • EUR 35.154
  • Altın 2307.984
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Halkın adamı Belediye Başkanı Kesimoğlu'ndan espirili cevap

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, kendisi için "Kırklareli'nin belediye başkanı benim. Mehmet Siyam Kesimoğlu anca getir götürümü yapar" diyen takipçisine yanıt verdi.
Halkın adamı Belediye Başkanı Kesimoğlu'ndan espirili cevap
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, kendisi için "Kırklareli'nin belediye başkanı benim. Mehmet Siyam Kesimoğlu anca getir götürümü yapar" diyen takipçisine yanıt verdi: "Anladım kardeşim peki bundan şeyin haberi var mı, mesela benim?"

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun, sosyal medya hesabında kendisini de ilgilendiren bir mesaja verdiği esprili yanıt dikkat çekti.

Kırklareli Belediyesi’nin önünde bir gencin fotoğrafı sosyal medyadan paylaşılarak, “Kırklareli’nin Belediye Başkanı benim. Mehmet Siyam Kesimoğlu anca getir götürümü yapar” şeklinde mesaj yazıldı. Başkan Kesimoğlu bu mesajı paylaşarak, “Anladım kardeşim peki bundan şeyin haberi var mı, mesela benim?” şeklindeki esprili bir yanıt verdi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEME OTURDU

Bazı Twitter kullanıcıları Kesimoğlu’nun paylaşımının altına “Başkana bak, durduk yere Kırklareli’ne bilet aldırcak”, “Nesin sen… Dünyanın en sempatik belediye başkanı falan mı” şeklinde yorumlar yaptı.

Yorum Yazın