TİC Holding Header
  • USD 32.313
  • EUR 35.083
  • Altın 2278.028
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Deprem bölgesinde görev alan din görevlilerine başarı belgesi verildi

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem sonrası etkilenen 11 ilde görev alan Bitlis’in Tatvan ilçesindeki din görevlilerine başarı belgesi verildi.
Deprem bölgesinde görev alan din görevlilerine başarı belgesi verildi
Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgedeki yaraları sarmak için ortaya koyulan fedakarlıktan ötürü görev alan din görevlileri, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş tarafından “Başarı Belgesi” ile taltif edildi. Tatvan İlçe Müftülüğünde görev yapan din görevlileri de depremin açtığı yaraları sarmak için yürütülen çalışmalara katılmıştı. Görevlendirilen din görevlileri, depremzedelerin yaralarını sarmak için çaba gösterirken, hayatını kaybetmiş vatandaşların da cenaze ve defin işlemlerini yürütmüştü.
Tatvan İlçe Müftülüğünde düzenlenen program ile İlçe Müftüsü Zahit Demirel tarafından deprem bölgesinde görev alan fedakar din görevlilerine Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş imzalı "Başarı Belgesi" takdim edildi. Din görevlilerine belgelerini takdim eden Demirel, her birine ayrı ayrı teşekkürlerini iletti.