TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 34.958
  • Altın 2324.222
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Covid 19 sonrası Londra'da artan etkinlikler ve fotoğrafçılık

Covid 19'un hayatımıza birçok olumsuz etkisi oldu. Bunlardan en önemlisi de hayatımızın kısıtlanmasıydı. Bu dönemde etkinlikler, organizasyonlar, konserler ve birçok aktivite daha iptal edilmek zorunda kalındı.
Covid 19 sonrası Londra'da artan etkinlikler ve fotoğrafçılık
Fakat yavaş yavaş Covid 19'un etkisini yitirmeye başlamasıyla ve hayatımızdan çıkma noktasına gelmesiyle bütün bu iptal edilen, yarıda kalan etkinlikler tekrar eski haline dönmeye başladı.

Covid 19 hayatımızdaki birçok şeyi değiştirdi. Geçmişte yaptığımız aktiviteleri, etkinlikleri bir süre askıya almak ya da iptal etmek zorunda kaldık.

Covid 19'un en çok yaşandığı yerlerden biri de İngiltere oldu. Pandemi İngiltere'yi ve şehirlerini çok etkiledi. Ama en çok etkilediği şehirlerden biri de Londra oldu. Londra'da alınan önlemler, sokağa çıkma yasakları, etkinlikleri bitme noktasına getirdi. Fakat pandeminin etkisini yitirmesiyle, aşının ve bağışıklığın gelişmesiyle Londra tekrar o eski eğlenceli, coşkulu günlerine dönmeye başladı.

Covid 19 Öncesi ve Sonrası Konserler
Pandeminin en çok etkilediği alanlardan biri toplu etkinlikler oldu. Bu toplu etkinliklerin başında da konserler geliyor. Sanatçılar, konser planlarını iptal etmek zorunda kaldılar. Yaklaşık 2 yıl boyunca konser verilemedi. Kafeler, barlar, gece kulüpleri, discolar uzun süre kapalı durumda kaldı. Fakat pandeminin etkisini yitirmesiyle konserler tekrar yapılmaya başlandı. Sanatçılar tekrardan geniş kitlelere konserler vermeye başladı.

Konserlerin en önemli merkezi de her zaman Londra olmuştur. Londra, sıkıntılı günlerin ardından tekrar eski haline dönmeye başladı. Geniş çaplı konserler yapılmaya başlandı. Bu eskiye dönüşle beraber, son zamanlarda Theorhun lakaplı, başarılı DJ Orhun Kalender sahneye çıktı. Orhun Kalender, birçok önemli isimle sahnede bir arada yer aldı ve performans sergiledi. Çeşitli DJ'lerle iş birlikleri yaptı. Rap yıldızlarıyla birlikte sahneye çıkarak Londra'yı tekrar o eski günlere döndürmek için önemli adımlar attı.

Covid 19 Dönemi Fotoğrafçılık
Covid 19 salgını, fotoğraf çekmeyi sevenleri de çok etkiledi. Bir fotoğrafçının en önemli malzemesi, gittiği yerlerdir. Gittiği yerlerde dikkatini çeken, gözüne hoş gelen şeylerin fotoğraflarını çeker ve diğer insanlarla paylaşmak ister. İşte Covid 19 döneminde mecburen yapılması gereken ve yapılan kısıtlamalar buna engel oldu. İnsanlar yeni yerlere seyahat edemediler, yeni fotoğraflar yakalayamadılar. Pandeminin geçmesiyle beraber fotoğrafçılıkta tekrar eski haline dönmeye başladı.

Tabi ki fotoğrafçılık deyince akıllara hemen Theorhun lakaplı Orhun Kalender geliyor. Kendisi İnstagram'da paylaştığı fotoğraflar ve yarattığı filtrelerle ünlenmiş durumda. İnsanlar paylaştığı fotoğrafları ve yarattığı filtrelere hayran kalıyor.

İlk kez 2017'de Londra'ya giden Orhun Kalender, o günden beri Londra'da yaşamını sürdürüyor. Pandemide fotoğrafçılığın zorlukları tabi ki onu da etkiledi. Fakat o fotoğraflar çekmeye, filtreler oluşturmaya devam etti. İnstagram'da kısa sürede 100 bin abone ulaşan Orhun Kalender, hayranları için yeni fotoğraflar üretmeye devam edecek gibi gözüküyor.

Yorum Yazın